Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Black Sage / Zwarte Salie 10cm

Deze Smudge stick is bijzonder krachtig in werking en geur. Ze is daarom eerder functioneel dan een prettige huisgeur.

Salvia Mellifera, ook wel bekend als zwarte salie is met name binnen het sjamanisme een bekend en veelgebruikt product onder inheemse inwoners van Midden-Amerika, ook wel bekend als indianen. 

Het is onderdeel van de rituelen waarbij deze kruidige planten worden gesmeuld. Het is onderdeel van de zuiveringsceremonies waarbij deze kruidige planten worden gesmeuld en er gebruik wordt gemaakt van de vrijkomende rook. Zij stimuleert het krijgen van visoenen en verdrijft negatieve energie evenals slechte entiteiten. Uit wetenschappelijk onderzoek is zelfs gebleken dat 94% van het aantal bacteriën in de kamer is afgebroken na het branden van deze kruid.

Zwarte salie is dus een zuiveringsmethode waarmee je tevens je staat van bewustzijn verandert. Ze wordt vervaardigd uit de Artemisia vulgaris plant, die groeit aan de kust van Mexico en Californië.

Salie heeft een scherpe zeer doordringende geur, te omschrijven als kruidig. Niet iedereen ervaart deze geur als even plezierig. Ze is daarom eerder functioneel dan een prettige huisgeur.

Zwarte Salie

Wanneer de bladeren van zwarte salie gedroogd zijn, kunnen ze gebrand worden. Het gaat hier om gebonden zwarte salie gemengd met witte salie met een lengte van 10 cm. 

Op deze manier is het makkelijk te ontsteken. Zodra de top van bundel brandt kun je er met een veer langs wapperen en de heilige rook zo verspreiden over objecten, personen en in alle hoeken van een ruimte.

Hoe te gebruiken:

Hoe te gebruiken: Steek het puntje van de smudge stick aan, wapper er even mee zodat het vlammetje dooft en de stick blijft smeulen. Met de smeulende stick werk je dan van boven naar onder het hele aura-lichaam af of loop ermee tegen de klok in door de (leef)ruimte die je wilt zuiveren. Ventileer goed. 

Buiten bereik van kinderen, dieren en brandbaar materiaal houden.

Uw intentie bepalen: Zorg ervoor dat u een sterke en gerichte intentie in gedachten houdt terwijl u uw kamer of uw sieraden reinigt.

Uw sieraden reinigen:

Je edelstenen zullen het beste werken als ze worden schoongemaakt en gereinigd. Reinig en activeer ze dus vaak! reinig je sieraden:

Houd je sieraden gestaag in de rook van een brandende saliestok of Palo Santo-stok totdat je sieraad stil wordt.

** Zorg ervoor dat een brandende of smeulende Smudge stick nooit onbeheerd word achtergelaten **

Quantity

Dit product is momenteel niet op voorraad.