Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Blessed Bee Spell Candles – Groen

 9,95

Liefde en moed

Een lichte, natuurlijke geur

Pakje van 6 groene kaarsen

10cm

Brandtijd ongeveer 1 uur

Door en door gekleurd

Pak van 6 rode spell candles voor gebruik met rituelen die betrekking hebben op liefde en moed. Voor allerlei zaken op gebied van romantiek, liefde, warmte, passie, lust, vitaliteit, seksuele  potentie en cre? en voor een romantische sfeer. Gezondheid, kracht, moed, en wilskracht energie, vuur en overleving, macht, zelfvertrouwen, bescherming.

Bij genezing van lichamelijke zwakheid; storingen in de bloedsomloop; verkoudheden;  vitaminetekorten en alles waar extra warmte bij nodig is. Maakt de magnetische krachten tijdens het uitvoeren van rituelen sterker. Steenrood:  Geeft rituelen extra kracht wanneer veel energie t.b.v. geestelijke genezing noodzakelijk is.

Kaarsmagie is een van de eenvoudigste vormen van spreuken waarbij de speler een doel bepaalt, het eindresultaat visualiseert en zich op de intentie of wil om dat resultaat te manifesteren focust.

Meestal schrijft een ‘spellcaster’ zijn/haar intentie op een stuk papier in dezelfde kleur als de kaars en verbrandt het papier in een brandveilige kom. De kaars moet volledig worden verbrand om de betovering te voltooien.

Quantity
category: