Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Blue Sage Smudge Stick – Blauwe Salie Holistic Ritualist

 9,40

Blue Sage ook wel bekend als “Grandmother Sage” is een zuiverend kruid met brede medicinale en magische toepassingen. Blue Sage wordt veel gebruikt voor reinigings- en zuiveringsdoeleinden, het geeft spirituele krachten. De metafysische eigenschappen van Blue Sage zijn buitengewoon.

Blue Sage reinigt negatieve energie: vergelijkbaar met witte salie, verdrijft blauwe salie ook negatieve energie in ruimtes, objecten en mensen.

Alternatief voor witte salie: Blue Sage is een geweldig alternatief voor witte salie.

Tip: gebruik blauwe salie voor voorspoed en rijkdom

10cm

BLUE SAGE MONEY AND ABUNDANCE

Blue Sage is het perfecte kruid om te verbranden in een overvloed- of welvaartsritueel. Blue Sage heeft metafysische eigenschappen die succes
aantrekken.

Blue Sage Prayer

“Money, money come to me,
In abundance three times three,
May I be enriched in the best ways,
Harming non on it’s way,
This I accept, so more it be,
Bring me money three times three!”

How to use:

Zet ramen en deuren open, leg een vuurvaste schaal of schelp neer.

Steek het puntje van het smudge stick aan, wacht tot je een vlam ziet en blaas deze uit zodat de kruiden smeulen.

Met de smeulende stick werk je dan van boven naar onder het hele aura-lichaam af of loop ermee tegen de klok in door de (leef)ruimte die je wilt zuiveren. Verspreid de geur door de kamer met een waaier of veer.

Zorg ervoor dat je de gehele ruimte meeneemt, alle hoeken en gaatjes. Want we gaan geen verstoppertje spelen met stoute nieuwsgierige energieën. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en geniet, tijdens het reinigen roep je positieve energie aan!.

Ventileer goed.

Kijk altijd uit dat de smudge stick niet in de buurt van brandbare spullen ligt, zoals gordijnen of een schattig kleedje. Blijf na het aansteken van de kruiden in de buurt.

Zorg ervoor dat je de gehele ruimte meeneemt, alle hoeken en gaatjes. Want we gaan geen verstoppertje spelen met stoute nieuwsgierige entiteiten. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en geniet, tijdens het reinigen roep je positieve energie aan!.

Kijk altijd uit dat de smudge stick niet in de buurt van brandbare spullen ligt, zoals gordijnen of een schattig kleedje. Blijf na het aansteken van de kruiden in de buurt.

Quantity