Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Shasta Sage Smudge Stick 10cm Holistic Ritualist

 6,80

Shasta Sage, het is een kleinere bladvariant en heeft een mildere aroma dan witte salie. Het staat bekend als een ‘vrouwelijke wijze’,.  Shasta Salie komt uit de omgeving van Mount Shasta in Noord-Californië.

Men zegt dat dit kruid een krachtige Yin-energie heeft, waardoor het ideaal zou zijn ter oriëntatie en voorbereiding van een meditatie of een healing-ceremonie. Mount Shasta wordt beschouwd als een van de zeven heilige bergen van deze wereld en er komen regelmatig heftige wervelstormen voor. 

Een ‘smudge bundel’ van deze Shasta Salie is dus erg populair voor het ‘bewieroken’ van iemands aura of het snel energetisch zuiveren van kamers.

Geleide Mantra 

-Ik kies voor blijdschap-

Smudge je lichaam en je ruimte met deze mantra om jezelf eraan te herinneren dat je ervoor kunt kiezen om je blij te voelen. Je zult je lichter en vrijer voelen nadat je klaar bent!

 

Hoe te gebruiken:

Zet ramen en deuren open, leg een vuurvaste schaal of schelp neer.

Steek het puntje van het smudge stick aan, wacht tot je een vlam ziet en blaas deze uit zodat de kruiden smeulen.

Met de smeulende stick werk je dan van boven naar onder het hele aura-lichaam af of loop ermee tegen de klok in door de (leef)ruimte die je wilt zuiveren. Verspreid de geur door de kamer met een waaier of veer.

Zorg ervoor dat je de gehele ruimte meeneemt, alle hoeken en gaatjes. Want we gaan geen verstoppertje spelen met stoute nieuwsgierige energieën. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en geniet, tijdens het reinigen roep je positieve energie aan!.

Ventileer goed.

Kijk altijd uit dat de smudge stick niet in de buurt van brandbare spullen ligt, zoals gordijnen of een schattig kleedje. Blijf na het aansteken van de kruiden in de buurt.

Onthoud hoe goddelijk je bent, een mooie ziel. 

Quantity