Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Yerba Santa smudge stick Holisticritualist

 6,80

De naam van deze plant weerspiegelt zijn aard. Yerba Santa betekent heilig kruid.

Yerba Santa word vaak gebruikt voor liefde, zuivering, groei, empowerment en schoonheid, en het loslaten van emotionele pijn opgeslagen in het hartchakra.

Yerba Santa is een geweldige smudge om te gebruiken tijdens je meditatie, het helpt je bij het vinden van je diepste zelf.

Yerba Santa is ook geweldig om te branden voordat je aan een spirituele reis en spirituele reiniging begint.

Yerba Santa is er speciaal voor jou , een geweldige spirit geleider tijdens je Self-care ritueel. Of het nou gaat om het lostalen van emotionele blokkades of het hervinden van je vrouwelijke oerkracht. 

Geleiden Mantra 

  • I am grateful for health, abundance, and happiness –

Wil je meer overvloed in je leven aantrekken? Smudgen met deze mantra kan helpen! Als je dankbaarheid uitspreekt voor alles wat je hebt, sta je toe dat het Universum je meer overvloed geeft om dankbaar voor te zijn.

Bovendien kan het gebruik van je smudge stick je helpen om alle negatieve gedachten (energieën) die je vasthoudt over overvloed en welvaart een goede gezondheid en vreugde te elimineren. 

Denk bijvoorbeeld aan geldzorgen, de angst om ziek te worden.

Het herhalen van deze mantra terwijl je jezelf en / of je huis smudged, helpt bij het loslaten van een schaarste-mentaliteit en het oproepen van een overvloed-mentaliteit.

Hoe te gebruiken: Steek het puntje van het smudge stick aan, wapper er even mee zodat het vlammetje dooft en de stick blijft smeulen. Met de smeulende smudge wand werk je dan van boven naar onder het hele aura-lichaam af of loop ermee tegen de klok in door de (leef)ruimte die je wilt zuiveren. Ventileer goed. 

Quantity