Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Losse witte Salie Roos mix 25 gram

 5,95

Witte salie is een sterke reiniger, opent de hart energie en reinigt de aura.

De witte salie van Holistic Ritualist  is wildgeplukt in de bergen van Californië met respect voor de natuur, en wordt al eeuwen door de Native Americans als wierook gebruikt tijdens zuiveringsceremonies en gebeden. Het verwijdert zware energieën.

Open een raam als je binnen in huis de salie gaat smudgen zodat de energie weg kan stromen. 

Door een uniek en handmatig drogingsproces is de witte salie zeer zuiver en ruikt intens.

Salie stimuleert visioenen en dromen. De bladeren van witte salie staan bekend om hun unieke geur. Salie wordt ook gebruikt als natuurlijke afweer van muggen en motten in kleding.

Rozenblaadjes

Rozenknoppen worden gebruikt voor meditatie, waarzeggerij, het vergroten van paranormale gaven en communicatie, het contacteren van krachten en wezens in andere dimensies. Traditioneel wordt de roos geassocieerd met het aantrekken van liefde, het verlenen van vrede, het stimuleren van seksuele begeerten en het verbeteren van schoonheid. Het element is voornamelijk water. De geur is zwaar, warm en aromatisch met een vleugje scherpte die lang aanhoudt na het branden

Deze Witte salie blend kan lang op een droge en donkere plaats worden bewaard.

Gewicht 25 gram 

Let op: gebruik geen salie tijdens de zwangerschap

Gebruiksaanwijzing losse wierook blend 

Deze met zorg samen gestelde sacred insent blend is veilig ingebruik, zolang je je maar aan de veiligheidsregels houdt: 

– Houdt zand bij de hand, je kunt kooltjes ermee doven indien nodig. 

-Brandt een kooltje altijd in een speciale houder of in een stevig bakje van steen of aardewerk met wit zand. Een metalen wierookbakje kan natuurlijk ook. 

Zorg voor een stabiele ondergrond, en hou in de gaten dat het bakje heet wordt! (geen glazen tafels of plastic ondergrond) Zonder zand kan het bakje met het kooltje ook voor een afdruk zorgen in een houten tafel, zo heet kan een kooltje worden. 

Ga nooit zomaar met een bakje met een kooltje erin lopen, mocht het kooltje eruit vallen dan kan dit brand veroorzaken. 

-Houdt kooltjes en vuur altijd uit de buurt van huisdieren en jonge kinderen. 

– Een kooltje altijd laten uitbranden; nooit teveel wierook op het kooltje gooien (rookontwikkeling), probeer het eerst uit en NOOIT vloeistoffen op het kooltje doen (ook geen water!) 

In noodgevallen het kooltje met zand doven. 

Quantity