Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Massage Roller Rozenkwarts set met Gua Sha Massagesteen

 40,00

Omschrijving Massage Roller Rozenkwarts
Deze massage roller van Rozenkwarts geeft jou een ontspannen en fris gevoel en laat jouw huid er weer jonger uitzien. Een gezichtsmassage met deze roller stimuleert de bloedcirculatie in je gezicht en geeft jouw huid weer een mooie en natuurlijke glans. Een dagelijkse massage vermindert jouw wallen en laat jouw jeugdige uitstraling iedere dag weer zichtbaar zijn!

Het gebruik van een gezichtsmassageroller dateert al uit de oudheid in China, waar het al lange tijd bekend staat als een heilzaam middel. Pas zelf deze lymfedrainagemassage toe door deze tweezijdige gezichtsmassageroller te gebruiken gedurende ongeveer 10 minuten. Het verbetert de bloedsomloop en chi doorstroming van je gezicht, helpt rimpels verminderen en een dubbele kin voorkomen. Gemakkelijk en snel te integreren in uw dagelijkse gelaatsroutine of als verwenbehandeling één keer per week.

Details Massage Roller Rozenkwarts
Rozenkwarts: Tederheid en (zelf)liefde.
Metaalkleur: Rose goud met bloemen.
Verpakking: Wit kartonnen doosje.
Opmerking: De kleur van de steen kan natuurlijk variëren en enigszins afwijken van de getoonde afbeelding.

Hoe te gebruiken
Wrijf de roller zachtjes over voorhoofd, wangen, wenkbrauwen, kaak, lippen en nek, met lange halen in de richting van de lymfedrainagepunten. Gebruik de smallere kant van de roller om elk deel van uw gezicht goed te bereiken, ook onder de ogen.

Gewicht gram 70

Afmeting cm 14

 

Omschrijving Gua Sha Massagesteen Rozenkwarts
Gua Sha is een traditionele Chinese Healing-techniek die wordt gebruikt om je gezondheid op een natuurlijke manier te verbeteren en onderhouden. Je gebruikt de Gua Sha om je gezicht, schouders, armen en/of benen te masseren.

Met een Gua Sha massage verbeter je de bloedcirculatie en de conditie van je huid, waardoor deze weer soepel aanvoelt en waardoor zij haar natuurlijke gezonde glans weer terugkrijgt. Een ontspannende massage met deze Gua Sha laat ook je Chi (levensenergie) weer beter stromen; je voelt je weer als nooit tevoren!

Productspecificaties Gua Sha Rozenkwarts

  • Edelsteen: Rozenkwarts
  • Werking: Tederheid, Liefde en Zelfliefde
  • Kleur: Roze
  • Gewicht: ca. 45 gram
  • Afmeting: ca. 8 cm

Hoe gebruik je de Gua Sha Massagesteen?
Maak met de Gua Sha Massagesteeneen stevige schrapende beweging over de huid, met korte en langere bewegingen in de richting van lymfedrainagepunten en/of de spieren. Oefen bij het masseren een lichte tot gematigde druk uit. Het schrapen kan rood- en beursheid van de huid veroorzaken; dit is een natuurlijke reactie die doorgaans binnen 1 tot drie dagen van nature herstelt.

Let op: deze Gua Sha is een natuurproduct. De kleur en vorm van de steen kunnen variëren en enigszins afwijken van de getoonde afbeelding.

Quantity
categories: ,