Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Mini bloem Agaat, paddenstoeltje

 8,95

Flower Agaat heeft een helende, vrouwelijke energie. Het is ook een aardende steen die je lichaam reinigt en voor fysiek, emotioneel en intellectueel evenwicht zorgt.

 

De steen, met zijn kalmerende werking, werkt langzaam maar geeft veel kracht.
Het heelt de ogen, de maag en de baarmoeder.

 

Flower Agaat heeft haar naam te danken aan de romige witte bloemen die van binnenuit de steen vol kracht naar de oppervlakte lijken te bloeien! Dit is een steen waar je direct de werking aan kunt zien. Flower Agaat staat voor opbloeien.

Deze tedere soort straalt verzorgende vrouwelijke energie uit en wil je helpen om je volle potentieel te bereiken. Op je eigen tempo, maar ze helpt je wel om het zaadje wat diep in je schuilt (je ware ik) te laten groeien en bloeien en schenkt je alle wilskracht en zelfvertrouwen om door te zetten!
Flower Agaat helpt om blokkades op een zachte manier te verwijderen, zodat niets je meer in de weg staat!

Deze steen is een echt maatje en zal je ook berschermen! Geef haar een mooi plekje in huis of draag een Flower Agaat bij je.

Maten

Buitendiameter-16mm

Gewicht per stuk 6g

Maat 13x20mm

 

Quantity