Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Mugwort SmudgeStick (zwarte salie) – Dromen en Visioenen

 6,80

Ook bekend als bijvoet, zwarte salie is bijzonder goed werkzaam voor degenen die zich bezig houden met, waarzeggerij, droomwerk of allerlei andere spirituele reizen.
Het staat bekend als een smudgestick vanwege zijn subtiele, zoete geur en droom opwekkende eigenschappen.

Gun jezelf een fijne nachtrust! haal vandaag nog jouw Mugwort smudge stick in huis.

Geleide Mantra
I release any worry from my body and my home.

Als je merkt dat je de laatste tijd onzeker voelt en geplaagd word door zorgen, spreek dan deze mantra uit terwijl je smudged om jezelf terug te brengen in de wijsheid van je hart. Onthoud dat je geest problemen fabriceert die vaak niet bestaan, of misschien niet zo erg zijn als je denkt dat ze zijn. Je hart weet echter wat het beste voor je is en weet wat je moet doen om daar overheen te komen.

Hoe te gebruiken:

Zet ramen en deuren open, leg een vuurvaste schaal of schelp neer

Steek het puntje van het smudgestick aan, wacht tot je een vlam ziet en blaas deze uit zodat de kruiden smeulen.

Met de smeulende stick werk je dan van boven naar onder het hele aura-lichaam af of loop ermee tegen de klok in door de (leef)ruimte die je wilt zuiveren. Verspreid de geur door de kamer met een waaier of veer.

Zorg ervoor dat je de gehele ruimte meeneemt, alle hoeken en gaatjes. Want we gaan geen verstoppertje spelen met stoute nieuwsgierige energieën. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en geniet, tijdens het reinigen roep je positieve energie aan!.
Ventileer goed.

Kijk altijd uit dat de smudgestick niet in de buurt van brandbare spullen ligt, zoals gordijnen of een schattig kleedje. Blijf na het aansteken van de kruiden in de buurt.

Onthoud hoe goddelijk je bent, een mooie ziel.
House of Holistic Ritualist

Quantity