Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Oyster Shell kaars

 26,00

Vier de zee door onze oesterschelpkaars toe te voegen aan je nautische centerpieces, je kustdecor of je yogastudio aan zee. Deze met de hand gegoten sojawaskaarsen zijn ondergebracht in onze kenmerkende vergulde oesterschaalschalen, waardoor ze een opvallende, luxueuze toevoeging zijn aan uw interieur. Geef een oesterschelp kaars – of drie! – om de weg van je afgestudeerde te verlichten, de verjaardag van een geliefde te vieren, of als een simpele dank. De Grit & Grace Oyster Shell Candle: brandwonden gedurende 5-7 uur meet ongeveer 5 „bij 2,5” is licht geparfumeerd of ongeparfumeerd verkrijgbaar wordt met de hand gegoten gebruikt milieuvriendelijke sojawas.

Vier de zee door onze oesterschelpkaars toe te voegen aan je nautische centerpieces, je kustdecor of je yogastudio aan zee.

Deze met de hand gegoten sojawaskaarsen zijn ondergebracht in onze kenmerkende vergulde oesterschaalschalen, waardoor ze een opvallende, luxueuze toevoeging zijn aan uw interieur. Geef een oesterschelp kaars – of drie! – om de weg van je afgestudeerde te verlichten, de verjaardag van een geliefde te vieren, of als een simpele dank.

De Grit & Grace Oyster Shell Candle: brandwonden gedurende 5-7 uur meet ongeveer 5 „bij 2,5” is licht geparfumeerd of ongeparfumeerd verkrijgbaar wordt met de hand gegoten gebruikt milieuvriendelijke sojawas.
Gemaakt in Verenigde Staten van Amerika

Quantity