Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Prachtige Abalone schelpen van Holisticritualist.

 8,75

Wie wel eens een Abaloneschelp heeft gezien, begrijpt waarom deze regenboog keurige beauty’s het kleurrijke middelpunt van allerlei rituelen zijn. Hun speciale symboliek komt namelijk van pas bij:
* Smudgen
* Edelstenen Reinigen
* Mediteren

Ze zijn uitermate geschikt om Palo Santo, salie of andere kruiden / hout in te branden. De schelpen zijn in verschillende maten verkrijgbaar S M L. Er zitten kleine, natuurlijke gaten in, die voor een uitstekende luchttoevoer zorgen.

LET OP: De Abaloneschelp kan heet worden en bij zware oververhitting barsten.

Zorg voor een hittebestendige ondergrond om de Abalone op te leggen. De rook niet inhaleren. Gebruik alleen in goed geventileerde ruimtes. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Buiten bereik van brandbare materialen houden. Vermijd contact met de kleren. Gebruik niet tijdens zwangerschap. Kan allergische reacties veroorzaken. Droog bewaren. Zorg dat er niks meer brandt of smeult als u de kamer verlaat.

Quantity