Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Pure Handgemaakte Koolzaad cone kaars van Holisticritualist.

 8,75

Geladen met rozenolie, kaneel,en goudsbloem is deze mooie Gouden Manifestatie cone een aanwinst voor al je manifestatie rituelen.

Alle elementen zijn aanwezig om een krachtige manifestatie of magische spreuk te doen.

Goud wordt geassocieerd met rijkdom en het is de belangrijkste kleur van de zon en haar Goden. Het is een zeer krachtige kleur met een duidelijke richting.In de magie staat Goud voor ambities op lange termijn, mannelijke kracht, voorspoed, promotie, gezondheid, beroemdheid, succes, fortuin, waardering, veiligheid, humor, erkenning, hebzucht, zonnig en een lang leven.

Koolzaad Cone’s van Holisticritualist zijn geladen met kruiden en intentie oliën.

Deze natuurlijke kaars is gemaakt van de hoogste kwaliteit koolzaadwas. De teelt vindt plaats in Europa, is 100% biologisch en GMO-vrij. Koolzaadwas is biologisch afbreekbaar en dus goed voor het milieu.

Vega en Vegan Friendly

Goud ~ Voorspoed, geluk, rijkdom. Ook voor het aantrekken van kosmische invloeden, wordt ook bij de zonnerituelen gebruikt en versterkt de intuïtie. Trekt hogere invloeden aan.

Roze ~ Self-love : rozen blaadjes, rozen olie.

Groen ~ Geld manifesteren : Pine Wood olie, Rozemarijn, Oregano, kaneel olie.

Oranje ~ Vruchtbaarheid – Aantrekkingskracht, persoonlijk geluk te vinden, creativiteit, succes : kaneel olie, Sinaasappelschilletjes, Sinaasappel olie.

Quantity