Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

RIJKDOM KRISTALLEN KAARS

 30,00

Sojakaars gegarneerd met citrienkristallen, gedroogde grapefruit, gedroogde lavendel en gedroogde rozenblaadjes en knoppen..Kristallen kaars heeft een geur van grapefruit en mangosteen.

 

OVER HET KRISTAL Sunny Citrien heeft een vreugdevolle trilling die naar buiten gaat naar degenen in de buurt, waardoor het ideaal is voor elke omgeving. Werken met Citrien kan iemand helpen depressie te overwinnen, woede los te laten en effectieve communicatieve vaardigheden te leren. Citrien kan je verbeelding activeren en creatievere visioenen naar een duidelijkere geest brengen. Het kan iemands optimisme in elke situatie vergroten en een positievere kijk brengen in het bewuste en onderbewustzijn, waardoor iemand in de stroom van dingen kan stappen met betere resultaten.

Gewicht

170 gram

Quantity