Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Sage Bundle Large Rose & Crystal met Info Card

 35,00

Gedroogde rozenblaadjes, bergsalie en rozenkwartskristal. (Elementen van het salie-label bevestigd aan elke saliebundel) Deze saliebundel is ontworpen om liefde aan te trekken, negativiteit te verdrijven, het welzijn te verbeteren, mentale helderheid voor meditatie te stimuleren en je ruimte te reinigen.

Rozenblaadjes en rozenkwarts nodigen liefde uit in je huis en openen het hart om diepe innerlijke genezing en zelfliefde te brengen. De rook van gedroogde salie verwijdert emotionele en spirituele negativiteit.

Bij elke aankoop van een saliebundel ontvang je een informatiekaart.

De informatiekaart bevat de ingrediënten van de saliebundel, helende eigenschappen en aanwijzingen voor het verbranden van salie maat – (9 inch lang, 2 inch breed) Houd er rekening mee dat elke saliebundel uniek met de hand is verpakt.

Gemaakt in Verenigde Staten van Amerika

Quantity