Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Smudge Stick – Dragons Blood 10 cm

 8,00

Deze Fire Breathing Dragon Smudge Stick maakt geen grappen…

De doeltreffende rode smudge sticks zijn vervaardigd uit Witte Salie en Dragons Blood kruid. De mix van deze twee geeft een krachtig resultaat!
Het branden van de Dragons Blood bundels zorgt voor innerlijke en fysieke kracht. Perfect als je wat motivatie en doorzettingsvermogen mist. Deze rode vurige dame is er voor jou om al je onzekerheid weg te branden. 

Daar houdt het echter niet op. Dragons blood witte salie mix wordt veelvuldig gebruikt door Sjamanen voor het verwijderen van zware energieën. 

Deze Smudge Stick is een geweldige manier om liefde, bescherming, kracht en zuivering rituelen te leiden. Deze geur versterkt je innerlijke kracht waardoor je zelfvertrouwen wordt bevordert. Drakenbloed stimuleert je kracht en doorzettingsvermogen om je doelen en je dromen te verwezenlijken.

Het staat tenslotte symbool voor de aarde en is in die hoedanigheid dus goed bruikbaar tijdens ceremonies voor liefde, bescherming, kracht en zuivering. 

Ook helpt Dragons Blood Smudge om portalen naar andere dimensies te openen zodat de daar aanwezige lichtwerkers naar hier kunnen komen om te helpen. Het gedroogde kruid brengt een krachtig licht dat verbinding maakt tussen natuurgeesten en lichtwerkers. 

Brand het kruid en deze werking is zelfs nog sterker! Daarnaast reinigt de helende plant ook het aura van mens en dier. Je kan de stick ook boven de deuropening hangen ter bescherming.

‘Do something today that your future self will thank you for!’

Gebruik

Zet een raam open als je binnen gaat reinigen zodat de negatieve energie weg kan stromen.

Steek het topje van de Smudge sticks aan.

Blaas de vlam uit zodat het topje gaat gloeien. De geurige rook verspreid zich zo door de ruimte. Je kan de stick meerdere malen gebruiken door hem te doven in een vuurvast schaaltje/ of een abalone schelp. Het gebruik van een Abalone schelp zorgt voor de aanwezigheid van alle vier de elementen. De abalone schelp staat voor het element water. Het aansteken van de smudge staat voor vuur,de rook die vrijkomt staat voor lucht en de smudge zelf staat voor het element aarde.

Als je eenmaal een ruimte hebt gereinigd en de stilstaande negatieve energie verdreven is, staat de ruimte open om nieuwe energie te ontvangen. Op dit moment is het belangrijk om de ruimte te vullen met de energie van liefde en wit licht.
Je wil natuurlijk niet dat je ruimte op nieuw gevuld wordt met willekeurige energie die ronddrijft, toch ?!

Dit gedeelte vind ik persoonlijk het leukst. Kies je favoriete wierook, bijvoorbeeld Sweetgrass met haar heerlijke zoete geur of een heerlijke Palo Santo stick om aan te steken en vul je ruimte met positieve energie.
Je kan daarbij ook een mantra opzetten of een heerlijk nummer waardoor je je goddelijk voelt. Bid, dans en zing door de kamer en vul je ruimte op nieuw met goddelijke energie. 

“It’s your space, your time and your life: fill it with love..

Quantity