Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

Smudge Stick – White Sage / Witte Salie 15cm

 11,25

Witte salie is een sterke reiniger, opent de hart-energie en reinigt de aura.

De witte salie van Holistic Ritualist is wild geplukt in de bergen van Californië met respect voor de natuur, en wordt al eeuwen door de Native Americans als wierook gebruikt tijdens zuiveringsceremonies en gebeden. Het verwijdert zware energieën.

Open een raam als je binnen in huis de salie gaat smudgen, zodat de energie weg kan stromen. 

Door een uniek en handmatig drogingsproces is de witte salie zeer zuiver en ruikt het intens.

Salie stimuleert visioenen en dromen. De bladeren van witte salie staan bekend om hun unieke geur. Salie wordt ook gebruikt als natuurlijke afweer van muggen en motten in kleding.

Zorg ervoor dat je de gehele ruimte meeneemt, alle hoeken en gaatjes. Want we gaan geen verstoppertje spelen met stoute nieuwsgierige entiteiten. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en geniet, tijdens het reinigen roep je positieve energie aan!.

“I live in harmony of mind, body, and spirit”.

Gebruik deze mantra wanneer je jezelf wil smudgen. Als je het gevoel hebt dat je energie de laatste tijd een beetje geblokkeerd is,  of als je jezelf de laatste tijd vaak negatief, neerslachtig uit zonder één of andere aanwijsbare reden. Deze mantra kan je helpen om weer in balans te komen.

Onthoud hoe goddelijk je bent, een mooie ziel. 

Hoe te gebruiken:

Zet ramen en deuren open en leg een vuurvaste schaal of schelp neer.

Steek het puntje van het smudge stick aan, wacht tot je een vlam ziet en blaas deze uit zodat de kruiden smeulen.

Met de smeulende stick werk je dan van boven naar onder het hele aura-lichaam af of loop ermee tegen de klok in door de (leef)ruimte die je wilt zuiveren. Verspreid de geur door de kamer met een waaier of veer.

Zorg ervoor dat je de gehele ruimte meeneemt, alle hoeken en gaatjes. Want we gaan geen verstoppertje spelen met stoute nieuwsgierige energieën. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en geniet. Tijdens het reinigen roep je positieve energie aan!.

Ventileer de ruimte goed.

Kijk altijd uit dat de smudge stick niet in de buurt van brandbare spullen ligt, zoals gordijnen of een schattig kleedje. Blijf na het aansteken van de kruiden in de buurt.

 

Quantity