Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

ULTIEME HEALER KRISTALLEN KAARS

 29,00

Sojakaars gegarneerd met Palo Santo, lavendel, rozenblaadjes en rozenkwarts, heldere kwarts- en amethistkristallen. Deze kaars is een prachtig alternatief voor traditionele smudging en moet worden gebruikt om negatieve energieën weg te ruimen om de harmonie te herstellen.

 

 

OVER DE KRISTALLEN Rozenkwarts is de steen van universele liefde. Het herstelt het vertrouwen en de harmonie in relaties en moedigt onvoorwaardelijke liefde aan. Rozenkwarts zuivert en opent het hart op alle niveaus om liefde te bevorderen. zelfliefde, vriendschap, diepe innerlijke genezing en gevoelens van vrede. Helder kwarts wordt zeer gewaardeerd om zijn vermogen om de geest van negativiteit te zuiveren om een hogere spirituele ontvankelijkheid te vergroten.

Quantity