Neem contact op De webshop is momenteel gesloten. Alle producten zijn verkrijgbaar in de Salon. Alleen op afspraak. We werken met intentie, flow en altijd persoonlijk advies. Heb je iets nodig? Kan ik je helpen? Neem contact op via DM op Instagram. Liefs Daniela

White Sage & Juniper 10cm

 9,40

Juniperus Communis is een groenblijvende boom afkomstig uit koele, gematigde delen van Noord-Amerika, Europa en Azië.

Inheemse Amerikanen gebruikten jeneverbessen voor medicinale doeleinden en verbrandden de bessen ook om de lucht te reinigen en te zuiveren.

Juniper is geweldig om te gebruiken tijdens de meditaties, omdat het wilskracht en vertrouwen wekt.

Het staat bekend om zijn stimulerende en geest verhelderende eigenschappen, het zuiveren van de atmosfeer, het kalmerende en ontspannende effect op de zenuwen en het verscherpen van mentaal bewustzijn en alertheid.

“Ask, and it shall be given you, seek, and ye shall find, knock, and it shall be opened unto you. (Mat. 7:7).” 

Hoe te gebruiken: Steek het puntje van de smudge stick aan, wapper er even mee zodat het vlammetje dooft en de stick blijft smeulen. Met de smeulende stick werk je dan van boven naar onder het hele aura-lichaam af of loop ermee tegen de klok in door de (leef)ruimte die je wilt zuiveren. Ventileer goed. 

** Zorg ervoor dat een brandende of smeulende Smudge stick nooit onbeheerd word achtergelaten **

Buiten bereik van kinderen, dieren en brandbaar materiaal houden.

Hoe te gebruiken:

Zet ramen en deuren open, leg een vuurvaste schaal of schelp neer

Steek het puntje van het smudge stick aan, wacht tot je een vlam ziet en blaas deze uit zodat de kruiden smeulen.

Met de smeulende stick werk je dan van boven naar onder het hele aura-lichaam af of loop ermee tegen de klok in door de (leef)ruimte die je wilt zuiveren. Verspreid de geur door de kamer met een waaier of veer.

Zorg ervoor dat je de gehele ruimte meeneemt, alle hoeken en gaatjes. Want we gaan geen verstoppertje spelen met stoute nieuwsgierige energieën. Zorg ervoor dat je ontspannen bent en geniet, tijdens het reinigen roep je positieve energie aan!.

Ventileer goed.

Kijk altijd uit dat de smudge stick niet in de buurt van brandbare spullen ligt, zoals gordijnen of een schattig kleedje. Blijf na het aansteken van de kruiden in de buurt.

Holistic Ritualist 

Quantity