SACRED BEAUTY RITUALS

Weer verliefd op jezelf

Sacred Beauty Rituals opent haar deuren om samen met jou een prachtige reis te maken! In de serene praktijk kun je bijkomen en ontspannen: laat je verwennen door één van de unieke rituelen die we aanbieden.

“De rituelen van Sacred Beauty Rituals zijn een genot voor lichaam, ziel en geest om zo weer een diepe connectie met jezelf te hervinden”.

Alle holistische behandelingen zijn geladen met de juiste energieën. Of dat nu kristallen of reiki zijn, of een combinatie daarvan: ze zorgen er allemaal voor dat je ook op zielsniveau weer helemaal herladen wordt.

HOLISTISCHE SCHOONHEIDSRITUELEN, BEAUTY BEHANDELINGEN & BENODIGDHEDEN mediterende vrouw smudge ritueel

Sacred Beauty Rituals

de behandelingen

Falling In love With Yourself Ritual

Sacred Ritual Falling In love With Yourself Ritual. Het ‘Falling In love With Yourself Ritual’ is speciaal gecreëerd om de innerlijke schoonheid van de vrouw te vieren. Deze intuïtieve behandeling is speciaal afgestemd op jou. En omdat geen één vrouw hetzelfde is, zijn de rituelen dus ook per stuk verschillend. Stel je open tijdens de behandeling en geef mij toestemming om inzichten (als ik die krijg) met je te delen. 

Deze behandeling is te boeken in de volgende varianten.

 • 90 min
 • 120 min
 • Whole Year Round Selfcare Arrangement
Wil je liever geen inzichten horen? Geef dit van tevoren aan, want ik respecteer ieders keuze daarin.
 
Het Falling in love With Yourself Ritual laat zich niet beperken tot een ‘One Size Fits All’. Vanaf het moment dat je binnenkomt, stem ik me af op jouw energie en laten we de magie van het moment het ritual leiden. Het ene moment heeft de Healing Goddess in jou wat meer Tender Love & Care nodig. Het andere moment is de ondersteuning van de Rose Quartz Heaven (een bed vol Rozenkwarts) een heerlijke aanvulling.
 
In deze behandeling verwerk ik verschillende disciplines. Maar voordat we beginnen, trekken we een orakelkaart die een speciale boodschap voor je heeft.
 
Ben jij er klaar voor om de magie van het ontvangen te ervaren? Om los te laten wat je niet meer dient, maar vooral ook om te manifesteren wat je graag zou willen ervaren in je leven? Dan is het moment nú aangebroken om voor jezelf te kiezen.
 
De basis van een ritual heeft altijd de volgende dingen: De basisbehandeling: Dubbele gelaatsreiniging met Vapozone ‘stoom’ Deep Dive Hydrojelly Mask, waarmee je afgesloten wordt van de buitenwereld. Het is tijd om naar binnen te keren. Een bijpassende dagverzorging van SBT Cosmetics of Alpha H. Tijdens dit intuïtieve ritueel werk ik met klankschalen, smudge sticks, intuïtieve massage, aromatherapie, Reiki, rozenkwartsmaskers, edelstenen en de Quasha steen. Deze bijzondere behandeling is zowel liefdevol als krachtig tegelijk. Een mooi moment om je mooiste leven te manifesteren en je mee te laten nemen in een bad vol liefde en waardering.
 
Deze behandeling is heerlijk om te ontvangen, maar ook leuk om als kado te geven. Selflove is niet iets dat je slechts eens in je leven doet. Van tijd tot tijd is het belangrijk om jezelf volledig in de watten te laten leggen. Om je te laten verzorgen.
 
Met het scherp geprijsde ‘Falling in Love With Yourself Go With The Flow Whole Year Round Selfcare Arrangement’ zie ik je een jaar lang eens per twee maanden op de behandeltafel in mijn spa!

Breidt je behandeling uit met de volgende extra care mogelijkheden:

Signature Hydrojelly Mask
 

25 min

Deze maskers zijn een genot om te ervaren en speciaal afgestemd op jouw huidbehoefte. De meeste gezichtsmaskers verwaarlozen de oog- en lip gebieden, maar onze Sacred Beauty Hydrojelly-maskers kunnen over de ogen en lippen gaan, waardoor de voordelen voor uw hele gezicht worden versterkt.
 
 
LED lichttherapie
 

20 min

LED lichttherapie LED kalmeert de huid, stimuleert aanmaak van collageen en elastine, vermindert fijne rimpels en lijntjes. Een perfecte afsluiter van de behandeling.
 
 
Dermaplaning & Dermapeel
 

30 min

Dermaplaning als extra bij je Goddess Ritual of Microneedling treatment
 
 
Sacred Beauty Reiki
 

25 min

Een Reiki behandeling werkt ontspannend en helend en helpt je om weer op te laden. Tijdens een Reiki behandeling lig je, met kleren aan, op een behandeltafel. Tijdens een behandeling kun je van alles ervaren. Daarnaast versterkt Reiki jouw intuïtie, geeft het inzicht en helpt het om te ontspannen.
 
 
Sacred Cacao Ceremonie
 

20 min

Til je Sacred Beauty Ritual naar een nóg hoger niveau, door het te combineren met een ‘Sacred Cacao Ceremonie’! Een Cacao Ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel, ook geeft het je immuunsysteem een enorme boost. Door de euforie-inducerende bestanddelen, kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Voordelen van een Cacao Ceremonie Cacao Ceremonies zijn nuttig om duidelijkheid te krijgen, intenties te stellen, genezend werk en innerlijke verwerking te bewerkstelligen. In de heilige en gezegende ruimte van Sacred Beauty Rituals kun je volledig ontspannen. Voel je veilig om je automatische piloot los te laten, waardoor je nieuwe inzichten en perspectieven kunt ervaren. Tijdens de Ceremonie Geven we dankbaarheid en verklaren we de intentie. Daarna drinken we de cacao. Vervolgens activeren we de intentie. Dit hartverwarmende ritueel is een perfecte aanvulling op: Falling In Love With Yourself Ritual Healing Goddess Ritual Rose Quartz Heaven Ritual Reiki
 
 
Sound healing Ritual
 

20 min

Laat de kracht van klank en trilling die delen in jou in beweging zetten om je meer in evenwicht te voelen.
 
 
Oorkaars Therapie
 

35 min

Oorkaarsbehandeling Keer terug naar je ziel door lichaam en geest te ontspannen en stimuleer het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Laat de energieën vertrouwd door je heen vloeien door energieblokkades te ontladen. Met een oorkaarsbehandeling breng je de lymfecirculatie op gang en dit heeft een positief effect op je hart en bloedvaten, de spijsvertering en het zenuwstelsel. Nadat ik zelf een diepe en ontspannende ervaring had met een oorkaars, kan ik niet anders dan dit oeroude ritueel op te nemen in de behandelingen van Sacred Beauty Rituals. Het ritueel met een oorkaars is een waardevolle aanvulling op het aanbod van de rituals. Ook is het een perfecte keuze om los te boeken naast een andere behandeling. 
 
Een Oorkaarsbehandeling is goed voor lichaam en geest bij de volgende klachten:  
 
• Lymfecirculatie-stoornissen 
• Oorklachten zoals oorsuizen (acuut of chronisch) 
• Ontsteking aan de holtes in het gezicht 
• Hoofdpijn, keelpijn en stress 
• Bij hoog medicijngebruik of na een narcose
• Als je het herstelproces van lichaam en geest wil bevorderen 
 
Wat houdt een oorkaarsbehandeling in? 
 
Een oorkaarsbehandeling is een intiem, diepreinigende massage die zorgt voor de ultieme ontspanning. Tijdens de massage maak ik gebruik van BIOSUN-oorkaarsen. Deze bevatten lavendel, rozemarijn en gurjun-balsem. Door de warmte en het zacht knetterend geluid, ontvang je een kalmerend en rustgevend gevoel voor meer rust in het hoofd. 
 
Wil jij je lichaam ontgiften? 
 
Dan is de oorkaarsbehandeling een aanrader voor jou. Wat kan ik verwachten van de behandeling? 
De oorkaars laat ik tijdens de behandeling tot een bepaald punt in je oor opbranden. Laat de controle los. Hierna komt er rook vrij in het oor. De rook dringt diep door tot in de gehoorgang en geeft een aangenaam, ontspannen warmte af.  Een Oorkaarsbehandeling is voor iedereen geschikt, zowel volwassenen als kinderen. Bij bepaalde problemen met het oor, wordt de oorkaars buiten het oor geplaatst. Denk hierbij aan een geperforeerd trommelvlies, een acute ontsteking of bij buisjes in de oren.  
Behandeling van 30 á 40 min 
Extra informatie: Ik geef geen oorkaarsbehandeling bij de volgende klachten: 
• Geïmplanteerde gehoorbeentjes 
• Eczeem of schimmelinfectie in het oor 
• Epilepsiepatiënten
HOLISTISCHE SCHOONHEIDSRITUELEN, BEAUTY BEHANDELINGEN & BENODIGDHEDEN zelf liefde zelfcare
HOLISTISCHE SCHOONHEIDSRITUELEN, BEAUTY BEHANDELINGEN & BENODIGDHEDEN rozenkwart masker
kristallen

Rose Quartz Heaven Ritual

Het Rose Quartz Heaven Ritual is méér dan alleen een gezichtsbehandeling. Rozenkwarts maakt namelijk ontvankelijk voor alle soorten schoonheid én stimuleert creativiteit en fantasie.
 • 90 min
 • 120 min
Tijdens het liefdevolle Rose Quartz Heaven Ritual, wordt er een sacred space gecreëerd. Dit doen we met behulp van een energetische reiniging, zoals de heilige rook van salie, Palo Santo of wierook. Deze transcendente ervaring begint met een overheerlijke aromatherapie om helemaal tot rust te komen, los te laten en te arriveren in het hier en nu. Hierna wordt het gelaat gezuiverd met warme en weldadige kruidenkompressen. Daarna volgt een dieptereiniging, peeling, toner en een passend masker. Dit masker wordt ondersteund door een handgemaakt
 
Rozenkwartsmasker: perfect voor het balanceren van je energie op een dieper niveau! We sluiten af met een handoplegging, waarbij zelfhelende Reiki de energie in je lichaam activeert om zichzelf in balans te brengen. Tot slot wordt er nog een voor jou geschikte verzorging aangebracht.
 
Na afloop van het Rose Quartz Heaven Ritual ben je vervuld met universele liefde, terwijl je huid verjongt.

Breidt je behandeling uit met de volgende extra care mogelijkheden:

Signature Hydrojelly Mask
 

25 min

Deze maskers zijn een genot om te ervaren en speciaal afgestemd op jouw huidbehoefte. De meeste gezichtsmaskers verwaarlozen de oog- en lip gebieden, maar onze Sacred Beauty Hydrojelly-maskers kunnen over de ogen en lippen gaan, waardoor de voordelen voor uw hele gezicht worden versterkt.
 
 
LED lichttherapie
 

20 min

LED lichttherapie LED kalmeert de huid, stimuleert aanmaak van collageen en elastine, vermindert fijne rimpels en lijntjes. Een perfecte afsluiter van de behandeling.
 
 
Dermaplaning & Dermapeel
 

30 min

Dermaplaning als extra bij je Goddess Ritual of Microneedling treatment
 
 
Sacred Beauty Reiki
 

25 min

Een Reiki behandeling werkt ontspannend en helend en helpt je om weer op te laden. Tijdens een Reiki behandeling lig je, met kleren aan, op een behandeltafel. Tijdens een behandeling kun je van alles ervaren. Daarnaast versterkt Reiki jouw intuïtie, geeft het inzicht en helpt het om te ontspannen.
 
 
Sacred Cacao Ceremonie
 

20 min

Til je Sacred Beauty Ritual naar een nóg hoger niveau, door het te combineren met een ‘Sacred Cacao Ceremonie’! Een Cacao Ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel, ook geeft het je immuunsysteem een enorme boost. Door de euforie-inducerende bestanddelen, kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Voordelen van een Cacao Ceremonie Cacao Ceremonies zijn nuttig om duidelijkheid te krijgen, intenties te stellen, genezend werk en innerlijke verwerking te bewerkstelligen. In de heilige en gezegende ruimte van Sacred Beauty Rituals kun je volledig ontspannen. Voel je veilig om je automatische piloot los te laten, waardoor je nieuwe inzichten en perspectieven kunt ervaren. Tijdens de Ceremonie Geven we dankbaarheid en verklaren we de intentie. Daarna drinken we de cacao. Vervolgens activeren we de intentie. Dit hartverwarmende ritueel is een perfecte aanvulling op: Falling In Love With Yourself Ritual Healing Goddess Ritual Rose Quartz Heaven Ritual Reiki
 
 
Sound healing Ritual
 

20 min

Laat de kracht van klank en trilling die delen in jou in beweging zetten om je meer in evenwicht te voelen.
 
 
Oorkaars Therapie
 

35 min

Oorkaarsbehandeling Keer terug naar je ziel door lichaam en geest te ontspannen en stimuleer het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Laat de energieën vertrouwd door je heen vloeien door energieblokkades te ontladen. Met een oorkaarsbehandeling breng je de lymfecirculatie op gang en dit heeft een positief effect op je hart en bloedvaten, de spijsvertering en het zenuwstelsel. Nadat ik zelf een diepe en ontspannende ervaring had met een oorkaars, kan ik niet anders dan dit oeroude ritueel op te nemen in de behandelingen van Sacred Beauty Rituals. Het ritueel met een oorkaars is een waardevolle aanvulling op het aanbod van de rituals. Ook is het een perfecte keuze om los te boeken naast een andere behandeling. 
 
Een Oorkaarsbehandeling is goed voor lichaam en geest bij de volgende klachten:  
 
• Lymfecirculatie-stoornissen 
• Oorklachten zoals oorsuizen (acuut of chronisch) 
• Ontsteking aan de holtes in het gezicht 
• Hoofdpijn, keelpijn en stress 
• Bij hoog medicijngebruik of na een narcose
• Als je het herstelproces van lichaam en geest wil bevorderen 
 
Wat houdt een oorkaarsbehandeling in? 
 
Een oorkaarsbehandeling is een intiem, diepreinigende massage die zorgt voor de ultieme ontspanning. Tijdens de massage maak ik gebruik van BIOSUN-oorkaarsen. Deze bevatten lavendel, rozemarijn en gurjun-balsem. Door de warmte en het zacht knetterend geluid, ontvang je een kalmerend en rustgevend gevoel voor meer rust in het hoofd. 
 
Wil jij je lichaam ontgiften? 
 
Dan is de oorkaarsbehandeling een aanrader voor jou. Wat kan ik verwachten van de behandeling? 
De oorkaars laat ik tijdens de behandeling tot een bepaald punt in je oor opbranden. Laat de controle los. Hierna komt er rook vrij in het oor. De rook dringt diep door tot in de gehoorgang en geeft een aangenaam, ontspannen warmte af.  Een Oorkaarsbehandeling is voor iedereen geschikt, zowel volwassenen als kinderen. Bij bepaalde problemen met het oor, wordt de oorkaars buiten het oor geplaatst. Denk hierbij aan een geperforeerd trommelvlies, een acute ontsteking of bij buisjes in de oren.  
Behandeling van 30 á 40 min 
Extra informatie: Ik geef geen oorkaarsbehandeling bij de volgende klachten: 
• Geïmplanteerde gehoorbeentjes 
• Eczeem of schimmelinfectie in het oor 
• Epilepsiepatiënten

Healing Goddess Ritual

Bij Sacred Beauty Rituals wordt er niet alleen gezorgd voor een mooie frisse huid, maar ook voor de vrouw als persoon. Dit bijzondere Healing Goddess Ritual is gecreëerd om de godin in jou weer in balans te brengen van verstoorde energie in het lichaam en de geest. 
 • 90 min
 • 120 min
Het Healing Goddess Ritual is er voor alle vrouwen die in een periode zitten van het verwerken van tegenslagen en het loslaten van verdriet. Gebroken hart? Je baan verloren? Deze behandeling is geschikt voor alle onaangename en pijnlijke levenservaringen die losgelaten mogen worden en waarbij je wel wat energetische hulp kunt gebruiken. 

Het Healing Goddess Ritual is jouw steun en toeverlaat. Geef je over in het moment waar jij voor gekozen hebt om los te laten en verder te gaan. Zelfvertrouwen en daadkracht kan immers het best manifesteren, op een basis van liefde en warme koestering voor jezelf. In dit ritueel gaat het puur om ‘zijn’. Het zijn in wie je bent en het accepteren van het hier en nu. 
 
Deze liefdevolle ervaring wordt ondersteund met de kracht van de helende kristallen en vibes van de stemvork, plus de heilige rook van de Smudge. Ben je er klaar voor om los te laten en te ontvangen wat voor jou in de sterren staat geschreven? Dan is dit jouw moment!

Breidt je behandeling uit met de volgende extra care mogelijkheden:

Signature Hydrojelly Mask
 

25 min

Deze maskers zijn een genot om te ervaren en speciaal afgestemd op jouw huidbehoefte. De meeste gezichtsmaskers verwaarlozen de oog- en lip gebieden, maar onze Sacred Beauty Hydrojelly-maskers kunnen over de ogen en lippen gaan, waardoor de voordelen voor uw hele gezicht worden versterkt.
 
 
LED lichttherapie
 

20 min

LED lichttherapie LED kalmeert de huid, stimuleert aanmaak van collageen en elastine, vermindert fijne rimpels en lijntjes. Een perfecte afsluiter van de behandeling.
 
 
Dermaplaning & Dermapeel
 

30 min

Dermaplaning als extra bij je Goddess Ritual of Microneedling treatment
 
 
Sacred Beauty Reiki
 

25 min

Een Reiki behandeling werkt ontspannend en helend en helpt je om weer op te laden. Tijdens een Reiki behandeling lig je, met kleren aan, op een behandeltafel. Tijdens een behandeling kun je van alles ervaren. Daarnaast versterkt Reiki jouw intuïtie, geeft het inzicht en helpt het om te ontspannen.
 
 
Sacred Cacao Ceremonie
 

20 min

Til je Sacred Beauty Ritual naar een nóg hoger niveau, door het te combineren met een ‘Sacred Cacao Ceremonie’! Een Cacao Ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel, ook geeft het je immuunsysteem een enorme boost. Door de euforie-inducerende bestanddelen, kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Voordelen van een Cacao Ceremonie Cacao Ceremonies zijn nuttig om duidelijkheid te krijgen, intenties te stellen, genezend werk en innerlijke verwerking te bewerkstelligen. In de heilige en gezegende ruimte van Sacred Beauty Rituals kun je volledig ontspannen. Voel je veilig om je automatische piloot los te laten, waardoor je nieuwe inzichten en perspectieven kunt ervaren. Tijdens de Ceremonie Geven we dankbaarheid en verklaren we de intentie. Daarna drinken we de cacao. Vervolgens activeren we de intentie. Dit hartverwarmende ritueel is een perfecte aanvulling op: Falling In Love With Yourself Ritual Healing Goddess Ritual Rose Quartz Heaven Ritual Reiki
 
 
Sound healing Ritual
 

20 min

Laat de kracht van klank en trilling die delen in jou in beweging zetten om je meer in evenwicht te voelen.
 
 
Oorkaars Therapie
 

35 min

Oorkaarsbehandeling Keer terug naar je ziel door lichaam en geest te ontspannen en stimuleer het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Laat de energieën vertrouwd door je heen vloeien door energieblokkades te ontladen. Met een oorkaarsbehandeling breng je de lymfecirculatie op gang en dit heeft een positief effect op je hart en bloedvaten, de spijsvertering en het zenuwstelsel. Nadat ik zelf een diepe en ontspannende ervaring had met een oorkaars, kan ik niet anders dan dit oeroude ritueel op te nemen in de behandelingen van Sacred Beauty Rituals. Het ritueel met een oorkaars is een waardevolle aanvulling op het aanbod van de rituals. Ook is het een perfecte keuze om los te boeken naast een andere behandeling. 
 
Een Oorkaarsbehandeling is goed voor lichaam en geest bij de volgende klachten:  
 
• Lymfecirculatie-stoornissen 
• Oorklachten zoals oorsuizen (acuut of chronisch) 
• Ontsteking aan de holtes in het gezicht 
• Hoofdpijn, keelpijn en stress 
• Bij hoog medicijngebruik of na een narcose
• Als je het herstelproces van lichaam en geest wil bevorderen 
 
Wat houdt een oorkaarsbehandeling in? 
 
Een oorkaarsbehandeling is een intiem, diepreinigende massage die zorgt voor de ultieme ontspanning. Tijdens de massage maak ik gebruik van BIOSUN-oorkaarsen. Deze bevatten lavendel, rozemarijn en gurjun-balsem. Door de warmte en het zacht knetterend geluid, ontvang je een kalmerend en rustgevend gevoel voor meer rust in het hoofd. 
 
Wil jij je lichaam ontgiften? 
 
Dan is de oorkaarsbehandeling een aanrader voor jou. Wat kan ik verwachten van de behandeling? 
De oorkaars laat ik tijdens de behandeling tot een bepaald punt in je oor opbranden. Laat de controle los. Hierna komt er rook vrij in het oor. De rook dringt diep door tot in de gehoorgang en geeft een aangenaam, ontspannen warmte af.  Een Oorkaarsbehandeling is voor iedereen geschikt, zowel volwassenen als kinderen. Bij bepaalde problemen met het oor, wordt de oorkaars buiten het oor geplaatst. Denk hierbij aan een geperforeerd trommelvlies, een acute ontsteking of bij buisjes in de oren.  
Behandeling van 30 á 40 min 
Extra informatie: Ik geef geen oorkaarsbehandeling bij de volgende klachten: 
• Geïmplanteerde gehoorbeentjes 
• Eczeem of schimmelinfectie in het oor 
• Epilepsiepatiënten
HOLISTISCHE SCHOONHEIDSRITUELEN, BEAUTY BEHANDELINGEN & BENODIGDHEDEN Amsterdam beauty salon

Huidverbetering

de behandelingen

HOLISTISCHE SCHOONHEIDSRITUELEN, BEAUTY BEHANDELINGEN & BENODIGDHEDEN stralende vrouw glowingskin stralende huid

Dermaplaning

Dermaplaning is een relatief nieuwe en populaire uit Amerika overgewaaide behandeling. De huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje. Daarbij worden dode huidcellen, oppervlakkige pigmentvlekjes, fijne rimpeltjes en donshaartjes verwijderd. Donshaartjes veranderen niet van structuur en groeien niet dikker of donkerder terug. Het resultaat na een Dermaplaning-behandeling is een prachtige, egale en zachte huid met een frisse glow. Dermaplaning kan worden gecombineerd met je favoriete bestaande behandeling.
30 minuten
Tijdens deze korte behandeling zal het gelaat enkel gereinigd en gedesinfecteerd worden, vervolgens de Dermaplane behandeling en afgesloten worden met een kalmerende Crème met SPF 30.
55 minuten
Dermaplaning No Filter Skin Dermaplaning is een relatief nieuwe en populaire uit Amerika overgewaaide behandeling. De huid wordt behandeld met een speciaal chirurgisch mesje. Daarbij worden dode huidcellen, oppervlakkige pigmentvlekjes, fijne rimpeltjes en donshaartjes verwijderd. Donshaartjes veranderen niet van structuur en groeien niet dikker of donkerder terug. Het resultaat na een Dermaplaning-behandeling is een prachtige, egale en zachte huid met een frisse glow.
55 minuten
Dermaplaning in kuurverband is er gegarandeerd resultaat.
55 minuten
Dermaplaning met DermaPeel SBTbehandeling Kuur(6x)

Classic deep cleansing ritual

Classic deep cleansing ritual. Een weldadige klassieke schoonheidsbehandeling. Ontspanning gegarandeerd. Diepte-reiniging, peeling, vapazone, verwijderen van onzuiverheden, masker, serum, olie en dagcrème.

50 min

De klassieke huidverbeterende rituelen van Sacred Beauty, zijn gericht op zowel huidverbetering als ontspanning.

Wanneer je echt wil gaan investeren in jouw huid, raad ik aan om een kuurverband te doen en dit af te wisselen met onze andere huidverbeterende rituelen. 

Kom je een eerste keer voor een Face Ritual?

Dan krijg je een uitgebreide huidanalyse en bespreken we wat jouw wensen zijn. 

De producten en merken die worden gebruikt tijdens onze huidverbeteringsbehandelingen zijn van Alpha-H en het super de luxe SBT Cosmetics.

Ja ik wil een kuur!
Waarom een kuur…? 


Dit geeft het beste en meest langdurige resultaat, of je nu wil werken aan pro-youthing óf verbetering van de huidconditie.
Je komt vier keer langs en dit om de vier weken.

Waarom iedere vier weken?

Het proces van huidvernieuwing duurt 28 dagen.
Het is daarom het beste om met deze regelmaat terug te komen voor een huidverzorging, zodat we de volgende huidcyclus opnieuw positief kunnen beïnvloeden.

Breidt je behandeling uit met de volgende extra care mogelijkheden:

Signature Hydrojelly Mask
 

25 min

Deze maskers zijn een genot om te ervaren en speciaal afgestemd op jouw huidbehoefte. De meeste gezichtsmaskers verwaarlozen de oog- en lip gebieden, maar onze Sacred Beauty Hydrojelly-maskers kunnen over de ogen en lippen gaan, waardoor de voordelen voor uw hele gezicht worden versterkt.
 
 
LED lichttherapie
 

20 min

LED lichttherapie LED kalmeert de huid, stimuleert aanmaak van collageen en elastine, vermindert fijne rimpels en lijntjes. Een perfecte afsluiter van de behandeling.
 
 
Dermaplaning & Dermapeel
 

30 min

Dermaplaning als extra bij je Goddess Ritual of Microneedling treatment
 
 
Sacred Beauty Reiki
 

25 min

Een Reiki behandeling werkt ontspannend en helend en helpt je om weer op te laden. Tijdens een Reiki behandeling lig je, met kleren aan, op een behandeltafel. Tijdens een behandeling kun je van alles ervaren. Daarnaast versterkt Reiki jouw intuïtie, geeft het inzicht en helpt het om te ontspannen.
 
 
Sacred Cacao Ceremonie
 

20 min

Til je Sacred Beauty Ritual naar een nóg hoger niveau, door het te combineren met een ‘Sacred Cacao Ceremonie’! Een Cacao Ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel, ook geeft het je immuunsysteem een enorme boost. Door de euforie-inducerende bestanddelen, kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Voordelen van een Cacao Ceremonie Cacao Ceremonies zijn nuttig om duidelijkheid te krijgen, intenties te stellen, genezend werk en innerlijke verwerking te bewerkstelligen. In de heilige en gezegende ruimte van Sacred Beauty Rituals kun je volledig ontspannen. Voel je veilig om je automatische piloot los te laten, waardoor je nieuwe inzichten en perspectieven kunt ervaren. Tijdens de Ceremonie Geven we dankbaarheid en verklaren we de intentie. Daarna drinken we de cacao. Vervolgens activeren we de intentie. Dit hartverwarmende ritueel is een perfecte aanvulling op: Falling In Love With Yourself Ritual Healing Goddess Ritual Rose Quartz Heaven Ritual Reiki
 
 
Sound healing Ritual
 

20 min

Laat de kracht van klank en trilling die delen in jou in beweging zetten om je meer in evenwicht te voelen.
 
 
Oorkaars Therapie
 

35 min

Oorkaarsbehandeling Keer terug naar je ziel door lichaam en geest te ontspannen en stimuleer het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Laat de energieën vertrouwd door je heen vloeien door energieblokkades te ontladen. Met een oorkaarsbehandeling breng je de lymfecirculatie op gang en dit heeft een positief effect op je hart en bloedvaten, de spijsvertering en het zenuwstelsel. Nadat ik zelf een diepe en ontspannende ervaring had met een oorkaars, kan ik niet anders dan dit oeroude ritueel op te nemen in de behandelingen van Sacred Beauty Rituals. Het ritueel met een oorkaars is een waardevolle aanvulling op het aanbod van de rituals. Ook is het een perfecte keuze om los te boeken naast een andere behandeling. 
 
Een Oorkaarsbehandeling is goed voor lichaam en geest bij de volgende klachten:  
 
• Lymfecirculatie-stoornissen 
• Oorklachten zoals oorsuizen (acuut of chronisch) 
• Ontsteking aan de holtes in het gezicht 
• Hoofdpijn, keelpijn en stress 
• Bij hoog medicijngebruik of na een narcose
• Als je het herstelproces van lichaam en geest wil bevorderen 
 
Wat houdt een oorkaarsbehandeling in? 
 
Een oorkaarsbehandeling is een intiem, diepreinigende massage die zorgt voor de ultieme ontspanning. Tijdens de massage maak ik gebruik van BIOSUN-oorkaarsen. Deze bevatten lavendel, rozemarijn en gurjun-balsem. Door de warmte en het zacht knetterend geluid, ontvang je een kalmerend en rustgevend gevoel voor meer rust in het hoofd. 
 
Wil jij je lichaam ontgiften? 
 
Dan is de oorkaarsbehandeling een aanrader voor jou. Wat kan ik verwachten van de behandeling? 
De oorkaars laat ik tijdens de behandeling tot een bepaald punt in je oor opbranden. Laat de controle los. Hierna komt er rook vrij in het oor. De rook dringt diep door tot in de gehoorgang en geeft een aangenaam, ontspannen warmte af.  Een Oorkaarsbehandeling is voor iedereen geschikt, zowel volwassenen als kinderen. Bij bepaalde problemen met het oor, wordt de oorkaars buiten het oor geplaatst. Denk hierbij aan een geperforeerd trommelvlies, een acute ontsteking of bij buisjes in de oren.  
Behandeling van 30 á 40 min 
Extra informatie: Ik geef geen oorkaarsbehandeling bij de volgende klachten: 
• Geïmplanteerde gehoorbeentjes 
• Eczeem of schimmelinfectie in het oor 
• Epilepsiepatiënten
HOLISTISCHE SCHOONHEIDSRITUELEN, BEAUTY BEHANDELINGEN & BENODIGDHEDEN klankschaal meditatie
HOLISTISCHE SCHOONHEIDSRITUELEN, BEAUTY BEHANDELINGEN & BENODIGDHEDEN stralende vrouw gelukkige vrouw natuurlijke schoonheid

Peeling Goddess

Straal jij niet meer doordat je een doffe huid hebt dat vochtarm is? Vertoont de huid fijne, zichtbare lijntjes? Of heb jij last van pigmentvlekken, bijvoorbeeld na een zwangerschap? Door een liefdevolle peeling worden dode huidcellen van het gezicht verwijdert om de huid gezond te maken. 

30 min

De aanmaak van hyaluronzuur wordt gestimuleerd en dit werkt enorm hydraterend. De Peeling Goddes licht pigmentvlekken op, net als oppervlakkige littekens vanwege acne. Deze behandeling is geschikt voor de gevoelige en droge (donkere) huid. Deze schoonheidsbehandeling is geschikt voor; • de gedehydrateerde, droge en gevoelige gezichtshuid. • de gezichtshuid met pigmentvlekken en oppervlakkige acne-littekens. • wanneer je fijne lijntjes vanwege huidveroudering in het gezicht wil verzachten. • de gevoelige, donkere huid vanwege de zeer grote molecuulgrootte. Wat houdt de Peeling Goddess in? De Peeling Goddess is een chemische peeling. Chemische peelings zijn vloeistoffen die bestaan uit natuurlijke zuren zoals melkzuur, salicylzuur en glycolzuur. Vooral na de zomer verliest de opperhuid dagelijks cellen. De huid is namelijk dikker tijdens de zomer. De Peeling Goddes zorgt ervoor dat oude huidcellen sneller losgemaakt worden zodat nieuwe cellen eerder worden aangemaakt. Deze vernieuwingscyclus van de huid vertraagt na verloop van tijd. Door een chemische peeling laat het bovenste laagje van de huid los. De bovenste huidlaag laat los en wordt gestimuleerd om nieuwe huidcellen aan te maken. In 7 tot 10 dagen heeft de huid zichzelf vernieuwd. Dankzij de aanwezigheid van melkzuur wordt de pH-waarde van de huid beschermd. Ook doden melkzuren organismen op de huid die huidklachten kunnen veroorzaken. Wat kan ik verwachten van de behandeling? Eerst reinig ik grondig de huid terwijl jij je volledig overgeeft aan mij. Daarna breng ik de chemische peeling aan op het gezicht. Deze peeling blijft 2 tot 7 minuten zitten, afhankelijk van wat voor type huid je hebt. Als je de Peeling Goddess voor de eerste keer laat uitvoeren, laat ik de peeling altijd maar 2 minuten op het gezicht zitten. Na verloop van tijd went de huid langzaam aan de intensieve en intieme behandeling. De minuten dat de peeling op het gezicht blijft zitten, worden steeds meer aangezien de huid steeds meer aankan. Zodra de inwerktijd is verstreken, verwijder ik de peeling met de post-peel. De post-peel zorgt ervoor dat de chemische peeling geneutraliseerd wordt en de zuren worden afgeremd in hun werking. Hoe vaak mag je de Peeling Goddes laten doen? Afhankelijk van wat voor type huid je hebt en wat het gewenste resultaat is, adviseer ik om de Peeling Goddess in kuren af te nemen. Om de 4 tot 6 weken krijg je 4 tot 6 chemische peelings. Voordat ik begin met behandelen, maak ik tijdens een intakegesprek een persoonlijk behandelplan. Ik geef op maat gemaakt advies over het aantal behandeling dat nodig is, wat je zelf thuis moet doen en de kosten die vastzitten aan de Peeling Goddess. Producten voor thuis Tijdens de Peeling Goddess moet je altijd voor thuis producten aanschaffen die aansluitend zijn op het peeling-traject als nazorg. Deze moet je de eerste week na de chemische peeling gebruiken. Ook kun je de producten na het peeling-traject gebruiken ter verzorging. De verzorgende producten bevatten bepaalde zuren die zorgen voor een optimaal herstel van de kwetsbare huid zodat de huid intens gevoed wordt. De thuisproducten zijn van het merk Alpha. Na een week nazorg, zijn de tubes waarschijnlijk nog niet leeg. Je kunt de producten dus gewoon blijven gebruiken. De thuisproducten van Alpha zijn bij mij aan te schaffen. Na de Peeling Goddess is het aan te raden om een goede SPF te gebruiken. De huid is dunner geworden na een chemische peeling en zelfs wanneer het bewolkt is of regent, is het belangrijk om een zonproduct te gebruiken. De producten met SPF van Alpha zorgen niet alleen voor hydratatie, ook straal je als nooit tevoren! Jouw investering: Behandeling van 30 min: € 90 Extra informatie Wist jij dat Cleopatra in de oudheid regelmatig een bad nam, gevuld met ezelinnenmelk? Door het melkzuur dat hierin zit tijdens haar ritueel, zag de huid eruit als van een ware godin. Melkzuur bevat het op één na grootste molecuul. Hierdoor heeft de peeling een milde werking en dringt niet te diep in de huid. Een chemische peeling is een echte boost voor de gezichtshuid. Melkzuur werkt in bijna alle lagen van de huid en hydrateert extra de bovenste laag. Ook stimuleert het de aanmaak van collageen. Melkzuur legt een dun laagje over de huid en is vooral bij een droge huid een aanrader.

Breidt je behandeling uit met de volgende extra care mogelijkheden:

Signature Hydrojelly Mask
 

25 min

Deze maskers zijn een genot om te ervaren en speciaal afgestemd op jouw huidbehoefte. De meeste gezichtsmaskers verwaarlozen de oog- en lip gebieden, maar onze Sacred Beauty Hydrojelly-maskers kunnen over de ogen en lippen gaan, waardoor de voordelen voor uw hele gezicht worden versterkt.
 
 
LED lichttherapie
 

20 min

LED lichttherapie LED kalmeert de huid, stimuleert aanmaak van collageen en elastine, vermindert fijne rimpels en lijntjes. Een perfecte afsluiter van de behandeling.
 
 
Dermaplaning & Dermapeel
 

30 min

Dermaplaning als extra bij je Goddess Ritual of Microneedling treatment
 
 
Sacred Beauty Reiki
 

25 min

Een Reiki behandeling werkt ontspannend en helend en helpt je om weer op te laden. Tijdens een Reiki behandeling lig je, met kleren aan, op een behandeltafel. Tijdens een behandeling kun je van alles ervaren. Daarnaast versterkt Reiki jouw intuïtie, geeft het inzicht en helpt het om te ontspannen.
 
 
Sacred Cacao Ceremonie
 

20 min

Til je Sacred Beauty Ritual naar een nóg hoger niveau, door het te combineren met een ‘Sacred Cacao Ceremonie’! Een Cacao Ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel, ook geeft het je immuunsysteem een enorme boost. Door de euforie-inducerende bestanddelen, kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Voordelen van een Cacao Ceremonie Cacao Ceremonies zijn nuttig om duidelijkheid te krijgen, intenties te stellen, genezend werk en innerlijke verwerking te bewerkstelligen. In de heilige en gezegende ruimte van Sacred Beauty Rituals kun je volledig ontspannen. Voel je veilig om je automatische piloot los te laten, waardoor je nieuwe inzichten en perspectieven kunt ervaren. Tijdens de Ceremonie Geven we dankbaarheid en verklaren we de intentie. Daarna drinken we de cacao. Vervolgens activeren we de intentie. Dit hartverwarmende ritueel is een perfecte aanvulling op: Falling In Love With Yourself Ritual Healing Goddess Ritual Rose Quartz Heaven Ritual Reiki
 
 
Sound healing Ritual
 

20 min

Laat de kracht van klank en trilling die delen in jou in beweging zetten om je meer in evenwicht te voelen.
 
 
Oorkaars Therapie
 

35 min

Oorkaarsbehandeling Keer terug naar je ziel door lichaam en geest te ontspannen en stimuleer het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Laat de energieën vertrouwd door je heen vloeien door energieblokkades te ontladen. Met een oorkaarsbehandeling breng je de lymfecirculatie op gang en dit heeft een positief effect op je hart en bloedvaten, de spijsvertering en het zenuwstelsel. Nadat ik zelf een diepe en ontspannende ervaring had met een oorkaars, kan ik niet anders dan dit oeroude ritueel op te nemen in de behandelingen van Sacred Beauty Rituals. Het ritueel met een oorkaars is een waardevolle aanvulling op het aanbod van de rituals. Ook is het een perfecte keuze om los te boeken naast een andere behandeling. 
 
Een Oorkaarsbehandeling is goed voor lichaam en geest bij de volgende klachten:  
 
• Lymfecirculatie-stoornissen 
• Oorklachten zoals oorsuizen (acuut of chronisch) 
• Ontsteking aan de holtes in het gezicht 
• Hoofdpijn, keelpijn en stress 
• Bij hoog medicijngebruik of na een narcose
• Als je het herstelproces van lichaam en geest wil bevorderen 
 
Wat houdt een oorkaarsbehandeling in? 
 
Een oorkaarsbehandeling is een intiem, diepreinigende massage die zorgt voor de ultieme ontspanning. Tijdens de massage maak ik gebruik van BIOSUN-oorkaarsen. Deze bevatten lavendel, rozemarijn en gurjun-balsem. Door de warmte en het zacht knetterend geluid, ontvang je een kalmerend en rustgevend gevoel voor meer rust in het hoofd. 
 
Wil jij je lichaam ontgiften? 
 
Dan is de oorkaarsbehandeling een aanrader voor jou. Wat kan ik verwachten van de behandeling? 
De oorkaars laat ik tijdens de behandeling tot een bepaald punt in je oor opbranden. Laat de controle los. Hierna komt er rook vrij in het oor. De rook dringt diep door tot in de gehoorgang en geeft een aangenaam, ontspannen warmte af.  Een Oorkaarsbehandeling is voor iedereen geschikt, zowel volwassenen als kinderen. Bij bepaalde problemen met het oor, wordt de oorkaars buiten het oor geplaatst. Denk hierbij aan een geperforeerd trommelvlies, een acute ontsteking of bij buisjes in de oren.  
Behandeling van 30 á 40 min 
Extra informatie: Ik geef geen oorkaarsbehandeling bij de volgende klachten: 
• Geïmplanteerde gehoorbeentjes 
• Eczeem of schimmelinfectie in het oor 
• Epilepsiepatiënten

Beauty

de behandelingen

Buccal Massage

De Buccal gezichtsmassage is een unieke procedure die een revolutie teweeg heeft gebracht in het klassieke concept van verjongings technologie. We weten nu toch allemaal wel dat je huidverbetering niet alleen door producten aan te brengen kan verbeteren?! 

Kies voor een enkele behandeling of voor een kuur.

De Buccal Gezichtsmassage is een unieke procedure waarbij ook de binnenkant van je mond wordt behandeld.
Het is een complete work-out voor ál je gezichtsspieren, waardoor er enorme ontspanning ontstaat in het hele gebied van je hoofd en hals. Het is namelijk echt alsof je jouw lichaam traint, want je moet de bloedsomloop in je huid stimuleren en activeren, wil je deze fris, stevig en jong houden.
De massage geeft tone en zuurstof aan je spieren. Ook wordt de productie van collageen en elastine aan je huid van binnenuit verhoogd.


De Buccal massage is ideaal om je huid in een perfecte conditie te brengen en houden.

Het resultaat is (behalve die ontspanning) ook dat afvalstoffen los worden gemaakt en makkelijker afgevoerd kunnen worden.
De jukbeenderen krijgen een lift en het volume in je gezicht neemt toe. Ook krijg je meer ruimte in je mond en je kaakspier wordt soepeler.

Deze massage is dus een zeer natuurlijke manier om veroudering (met name het gaan hangen van je huid) zo lang mogelijk uit te stellen.Eigenlijk zou iedereen het eens moeten proberen, gewoon omdat het een heel fijne massage is!
Je voelt spieren ontspannen waarvan je niet wist dat je ze had. Maar ook mensen die snel vastzittende nek en schouders hebben of klemmen met de kaken, zullen heel blij worden van een Buccal Massage.
Door dit (regelmatig) te masseren, wordt dit allemaal echt heel veel soepeler en meer ontspannen. Het werkt namelijk door op alle omliggende spieren.

En natuurlijk mijmeren we allemaal nog wel eens terug naar die tijd dat we 18 waren en een lekker strak huidje hadden met volop collageen.
Na je 30e wordt de aanmaak hiervan minder en is het een goed moment om te werken aan een betere conditie van je huid.
Stress en zon zijn de nummer één killers voor je gelaat, wanneer het gaat om collageen-afbraak.
Gelukkig worden we allemaal een dagje ouder en zijn er fijne behandelingen om je huid zo lang mogelijk in topconditie te houden!

Dat hangt een beetje af van de mate van spanning in de spieren en uiteraard ook van het resultaat dat je wil behalen.
Met één massage ervaar je al die enorme ontspanning en zie je een lift in het gezicht.
Bij jongere mensen is de lift in het gezicht langer zichtbaar en houdbaar, omdat de huid steviger en soepeler is.
Ben je wat ouder of is je huid voortijdig aan het verouderen, dan zal je het wat vaker moeten doen om het resultaat vast te houden.
Mijn advies is om dit juist als je jonger bent al vaker te doen om zo je huidveroudering op de meest natuurlijke manier te vertragen.
55 min


In het buitenland is de Buccal Massage al een aantal jaren een populaire verjongingstechnologie.
In Nederland begint deze massagetechniek nu pas een beetje op te komen. 

Bij Sacred Beauty Rituals hebben we een top combi samengesteld van twee succesvolle behandelingen: de Buccal Facial én de Dermaplaning Pro

De ultieme verjonging treatment + een stralende glow 

De Buccal massage is ideaal om je huid in een perfecte conditie te brengen en houden.

Het resultaat is (behalve die ontspanning) ook dat afvalstoffen los worden gemaakt en makkelijker afgevoerd kunnen worden.
De jukbeenderen krijgen een lift en het volume in je gezicht neemt toe. Ook krijg je meer ruimte in je mond en je kaakspier wordt soepeler.

Deze massage is dus een zeer natuurlijke manier om veroudering (met name het gaan hangen van je huid) zo lang mogelijk uit te stellen.

Met Dermaplaning wordt de huid behandeld met een speciaal chirurgisch mesje. Daarbij worden dode huidcellen, oppervlakkige pigmentvlekjes, fijne rimpeltjes en donshaartjes verwijderd.
Donshaartjes veranderen niet van structuur en groeien ook niet dikker of donkerder terug.
Het resultaat na een Dermaplaning-behandeling is een prachtige, egale en zachte huid met een frisse glow. 

Boek de Buccal & Dermaplaning combi-behandeling.

75 min

In het buitenland is de Buccal Massage al een aantal jaren een populaire verjongingstechnologie.

In het buitenland is de Buccal Massage al een aantal jaren een populaire verjongingstechnologie.
In Nederland begint deze massagetechniek nu pas een beetje op te komen. 

Bij Sacred Beauty Rituals hebben we een top combi samengesteld van twee succesvolle behandelingen: de Buccal Facial én de Dermaplaning Pro

De ultieme verjonging treatment + een stralende glow 

De Buccal massage is ideaal om je huid in een perfecte conditie te brengen en houden.

Het resultaat is (behalve die ontspanning) ook dat afvalstoffen los worden gemaakt en makkelijker afgevoerd kunnen worden. 
De jukbeenderen krijgen een lift en het volume in je gezicht neemt toe. Ook krijg je meer ruimte in je mond en je kaakspier wordt soepeler

Deze massage is dus een zeer natuurlijke manier om veroudering (met name het gaan hangen van je huid) zo lang mogelijk uit te stellen.

Met Dermaplaning wordt de huid behandeld met een speciaal chirurgisch mesje. Daarbij worden dode huidcellen, oppervlakkige pigmentvlekjes, fijne rimpeltjes en donshaartjes verwijderd.
Donshaartjes veranderen niet van structuur en groeien ook niet dikker of donkerder terug. 
Het resultaat na een Dermaplaning-behandeling is een prachtige, egale en zachte huid met een frisse glow. 

Boek de Buccal & Dermaplaning combi-behandeling.In Nederland begint deze massagetechniek nu pas een beetje op te komen. Bij Sacred Beauty Rituals hebben we een top combi samengesteld van twee succesvolle behandelingen: de Buccal Facial én de Dermaplaning Pro! De ultieme verjonging treatment + een stralende glow De Buccal massage is ideaal om je huid in een perfecte conditie te brengen en houden. Het resultaat is (behalve die ontspanning) ook dat afvalstoffen los worden gemaakt en makkelijker afgevoerd kunnen worden.

De jukbeenderen krijgen een lift en het volume in je gezicht neemt toe. Ook krijg je meer ruimte in je mond en je kaakspier wordt soepeler. Deze massage is dus een zeer natuurlijke manier om veroudering (met name het gaan hangen van je huid) zo lang mogelijk uit te stellen.

Met Dermaplaning wordt de huid behandeld met een speciaal chirurgisch mesje. Daarbij worden dode huidcellen, oppervlakkige pigmentvlekjes, fijne rimpeltjes en donshaartjes verwijderd.

Donshaartjes veranderen niet van structuur en groeien ook niet dikker of donkerder terug. Het resultaat na een Dermaplaning-behandeling is een prachtige, egale en zachte huid met een frisse glow. Boek de Buccal & Dermaplaning combi-behandeling.

Breidt je behandeling uit met de volgende extra care mogelijkheden:

Signature Hydrojelly Mask
 

25 min

Deze maskers zijn een genot om te ervaren en speciaal afgestemd op jouw huidbehoefte. De meeste gezichtsmaskers verwaarlozen de oog- en lip gebieden, maar onze Sacred Beauty Hydrojelly-maskers kunnen over de ogen en lippen gaan, waardoor de voordelen voor uw hele gezicht worden versterkt.
 
 
LED lichttherapie
 

20 min

LED lichttherapie LED kalmeert de huid, stimuleert aanmaak van collageen en elastine, vermindert fijne rimpels en lijntjes. Een perfecte afsluiter van de behandeling.
 
 
Dermaplaning & Dermapeel
 

30 min

Dermaplaning als extra bij je Goddess Ritual of Microneedling treatment
 
 
Sacred Beauty Reiki
 

25 min

Een Reiki behandeling werkt ontspannend en helend en helpt je om weer op te laden. Tijdens een Reiki behandeling lig je, met kleren aan, op een behandeltafel. Tijdens een behandeling kun je van alles ervaren. Daarnaast versterkt Reiki jouw intuïtie, geeft het inzicht en helpt het om te ontspannen.
 
 
Sacred Cacao Ceremonie
 

20 min

Til je Sacred Beauty Ritual naar een nóg hoger niveau, door het te combineren met een ‘Sacred Cacao Ceremonie’! Een Cacao Ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel, ook geeft het je immuunsysteem een enorme boost. Door de euforie-inducerende bestanddelen, kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Voordelen van een Cacao Ceremonie Cacao Ceremonies zijn nuttig om duidelijkheid te krijgen, intenties te stellen, genezend werk en innerlijke verwerking te bewerkstelligen. In de heilige en gezegende ruimte van Sacred Beauty Rituals kun je volledig ontspannen. Voel je veilig om je automatische piloot los te laten, waardoor je nieuwe inzichten en perspectieven kunt ervaren. Tijdens de Ceremonie Geven we dankbaarheid en verklaren we de intentie. Daarna drinken we de cacao. Vervolgens activeren we de intentie. Dit hartverwarmende ritueel is een perfecte aanvulling op: Falling In Love With Yourself Ritual Healing Goddess Ritual Rose Quartz Heaven Ritual Reiki
 
 
Sound healing Ritual
 

20 min

Laat de kracht van klank en trilling die delen in jou in beweging zetten om je meer in evenwicht te voelen.
 
 
Oorkaars Therapie
 

35 min

Oorkaarsbehandeling Keer terug naar je ziel door lichaam en geest te ontspannen en stimuleer het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Laat de energieën vertrouwd door je heen vloeien door energieblokkades te ontladen. Met een oorkaarsbehandeling breng je de lymfecirculatie op gang en dit heeft een positief effect op je hart en bloedvaten, de spijsvertering en het zenuwstelsel. Nadat ik zelf een diepe en ontspannende ervaring had met een oorkaars, kan ik niet anders dan dit oeroude ritueel op te nemen in de behandelingen van Sacred Beauty Rituals. Het ritueel met een oorkaars is een waardevolle aanvulling op het aanbod van de rituals. Ook is het een perfecte keuze om los te boeken naast een andere behandeling. 
 
Een Oorkaarsbehandeling is goed voor lichaam en geest bij de volgende klachten:  
 
• Lymfecirculatie-stoornissen 
• Oorklachten zoals oorsuizen (acuut of chronisch) 
• Ontsteking aan de holtes in het gezicht 
• Hoofdpijn, keelpijn en stress 
• Bij hoog medicijngebruik of na een narcose
• Als je het herstelproces van lichaam en geest wil bevorderen 
 
Wat houdt een oorkaarsbehandeling in? 
 
Een oorkaarsbehandeling is een intiem, diepreinigende massage die zorgt voor de ultieme ontspanning. Tijdens de massage maak ik gebruik van BIOSUN-oorkaarsen. Deze bevatten lavendel, rozemarijn en gurjun-balsem. Door de warmte en het zacht knetterend geluid, ontvang je een kalmerend en rustgevend gevoel voor meer rust in het hoofd. 
 
Wil jij je lichaam ontgiften? 
 
Dan is de oorkaarsbehandeling een aanrader voor jou. Wat kan ik verwachten van de behandeling? 
De oorkaars laat ik tijdens de behandeling tot een bepaald punt in je oor opbranden. Laat de controle los. Hierna komt er rook vrij in het oor. De rook dringt diep door tot in de gehoorgang en geeft een aangenaam, ontspannen warmte af.  Een Oorkaarsbehandeling is voor iedereen geschikt, zowel volwassenen als kinderen. Bij bepaalde problemen met het oor, wordt de oorkaars buiten het oor geplaatst. Denk hierbij aan een geperforeerd trommelvlies, een acute ontsteking of bij buisjes in de oren.  
Behandeling van 30 á 40 min 
Extra informatie: Ik geef geen oorkaarsbehandeling bij de volgende klachten: 
• Geïmplanteerde gehoorbeentjes 
• Eczeem of schimmelinfectie in het oor 
• Epilepsiepatiënten

Healing

de behandelingen

HOLISTISCHE SCHOONHEIDSRITUELEN, BEAUTY BEHANDELINGEN & BENODIGDHEDEN reiki behandeling aura helen

Reiki

Reiki is een Japanse geneeswijze die al eeuwen oud is. Bij Reiki maken we gebruik van de universele levensenergie die overal om ons heen is. Bij iedere behandeling neem je plaats bij mij op de behandeltafel. 

60 min

Hierbij houd je je kleren aan. Kleding is geen belemmering voor het ontvangen van de energie. Door mijn handen op diverse plekken van het lichaam te leggen (hoofd, nek, buik, rug, benen, knie, voeten), kan de energie door mijn handen in jouw lichaam (of van je kind) stromen.
 
Wil je liever niet aangeraakt worden? Geef dit dan even aan, ik kan namelijk ook mijn handen een paar centimeter boven je lichaam houden.
 
Iedereen ervaart een behandeling anders, maar over het algemeen kan je de reiki voelen. De een voelt mijn handen warm worden of juist koud, de ander kan een tinteling voelen. Soms voel je tijdens de behandeling zelfs niets, maar pas een paar dagen later. Maar ga er maar vanuit dat Reiki altijd zijn werk doet. Dat is juist het mooie van werken met deze energie!
 
Na een behandeling voelt iedereen zich wel vaak een stuk rustiger en meer ontspannen. Er kunnen allerlei emoties naar boven komen, zoals blijheid, verdriet of boosheid. Alles wat je voelt, is goed! Vaak zijn er meerdere behandelingen nodig. 

Na de eerste behandeling kan ik inschatten hoeveel Reiki-behandelingen je nodig hebt om je klacht goed aan te kunnen pakken. We maken dan een afspraak over de hoeveelheid en frequentie van de behandelingen. Gemiddeld genomen zijn er 7 behandelingen nodig om een klacht (mentaal of fysiek) op te kunnen lossen met Reiki. 

Deze kunnen wekelijks plaatsvinden of als je dat beter past, 1x in de 2 of 3 weken. Ook onderhoudsbehandelingen zijn mogelijk, deze kunnen plaatsvinden 1x in de 4 of 6 weken. 

Kom je zonder klacht, en wil je gewoon heerlijk ontspannen of heb je even rust nodig? Eenmalig een afspraak maken kan natuurlijk ook. 

Haal nog meer uit je Reiki behandling door er een liefde volle Sound Healing en Smudging Ritual aan toe te voegen. Smudging (niet tijdens de zwangerschap).

Breidt je behandeling uit met de volgende extra care mogelijkheden:

Signature Hydrojelly Mask
 

25 min

Deze maskers zijn een genot om te ervaren en speciaal afgestemd op jouw huidbehoefte. De meeste gezichtsmaskers verwaarlozen de oog- en lip gebieden, maar onze Sacred Beauty Hydrojelly-maskers kunnen over de ogen en lippen gaan, waardoor de voordelen voor uw hele gezicht worden versterkt.
 
 
LED lichttherapie
 

20 min

LED lichttherapie LED kalmeert de huid, stimuleert aanmaak van collageen en elastine, vermindert fijne rimpels en lijntjes. Een perfecte afsluiter van de behandeling.
 
 
Dermaplaning & Dermapeel
 

30 min

Dermaplaning als extra bij je Goddess Ritual of Microneedling treatment
 
 
Sacred Beauty Reiki
 

25 min

Een Reiki behandeling werkt ontspannend en helend en helpt je om weer op te laden. Tijdens een Reiki behandeling lig je, met kleren aan, op een behandeltafel. Tijdens een behandeling kun je van alles ervaren. Daarnaast versterkt Reiki jouw intuïtie, geeft het inzicht en helpt het om te ontspannen.
 
 
Sacred Cacao Ceremonie
 

20 min

Til je Sacred Beauty Ritual naar een nóg hoger niveau, door het te combineren met een ‘Sacred Cacao Ceremonie’! Een Cacao Ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel, ook geeft het je immuunsysteem een enorme boost. Door de euforie-inducerende bestanddelen, kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Voordelen van een Cacao Ceremonie Cacao Ceremonies zijn nuttig om duidelijkheid te krijgen, intenties te stellen, genezend werk en innerlijke verwerking te bewerkstelligen. In de heilige en gezegende ruimte van Sacred Beauty Rituals kun je volledig ontspannen. Voel je veilig om je automatische piloot los te laten, waardoor je nieuwe inzichten en perspectieven kunt ervaren. Tijdens de Ceremonie Geven we dankbaarheid en verklaren we de intentie. Daarna drinken we de cacao. Vervolgens activeren we de intentie. Dit hartverwarmende ritueel is een perfecte aanvulling op: Falling In Love With Yourself Ritual Healing Goddess Ritual Rose Quartz Heaven Ritual Reiki
 
 
Sound healing Ritual
 

20 min

Laat de kracht van klank en trilling die delen in jou in beweging zetten om je meer in evenwicht te voelen.
 
 
Oorkaars Therapie
 

35 min

Oorkaarsbehandeling Keer terug naar je ziel door lichaam en geest te ontspannen en stimuleer het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Laat de energieën vertrouwd door je heen vloeien door energieblokkades te ontladen. Met een oorkaarsbehandeling breng je de lymfecirculatie op gang en dit heeft een positief effect op je hart en bloedvaten, de spijsvertering en het zenuwstelsel. Nadat ik zelf een diepe en ontspannende ervaring had met een oorkaars, kan ik niet anders dan dit oeroude ritueel op te nemen in de behandelingen van Sacred Beauty Rituals. Het ritueel met een oorkaars is een waardevolle aanvulling op het aanbod van de rituals. Ook is het een perfecte keuze om los te boeken naast een andere behandeling. 
 
Een Oorkaarsbehandeling is goed voor lichaam en geest bij de volgende klachten:  
 
• Lymfecirculatie-stoornissen 
• Oorklachten zoals oorsuizen (acuut of chronisch) 
• Ontsteking aan de holtes in het gezicht 
• Hoofdpijn, keelpijn en stress 
• Bij hoog medicijngebruik of na een narcose
• Als je het herstelproces van lichaam en geest wil bevorderen 
 
Wat houdt een oorkaarsbehandeling in? 
 
Een oorkaarsbehandeling is een intiem, diepreinigende massage die zorgt voor de ultieme ontspanning. Tijdens de massage maak ik gebruik van BIOSUN-oorkaarsen. Deze bevatten lavendel, rozemarijn en gurjun-balsem. Door de warmte en het zacht knetterend geluid, ontvang je een kalmerend en rustgevend gevoel voor meer rust in het hoofd. 
 
Wil jij je lichaam ontgiften? 
 
Dan is de oorkaarsbehandeling een aanrader voor jou. Wat kan ik verwachten van de behandeling? 
De oorkaars laat ik tijdens de behandeling tot een bepaald punt in je oor opbranden. Laat de controle los. Hierna komt er rook vrij in het oor. De rook dringt diep door tot in de gehoorgang en geeft een aangenaam, ontspannen warmte af.  Een Oorkaarsbehandeling is voor iedereen geschikt, zowel volwassenen als kinderen. Bij bepaalde problemen met het oor, wordt de oorkaars buiten het oor geplaatst. Denk hierbij aan een geperforeerd trommelvlies, een acute ontsteking of bij buisjes in de oren.  
Behandeling van 30 á 40 min 
Extra informatie: Ik geef geen oorkaarsbehandeling bij de volgende klachten: 
• Geïmplanteerde gehoorbeentjes 
• Eczeem of schimmelinfectie in het oor 
• Epilepsiepatiënten

Baarmoeder

de behandelingen

Womb healing

Lieve Beauty: het is zó belangrijk om jezelf goed te verzorgen. Jezelf te onderhouden en je te ontdoen van stress en zorgen.  Want wanneer je een goede band hebt met je baarmoeder, sta je in jouw vrouwelijke kracht en gaat alles op een natuurlijke manier.

35 min

60 min

90 min

Ook als je jouw baarmoeder door omstandigheden hebt moeten laten verwijderen, zul je altijd een energetische baarmoeder hebben Deze Sacred Beauty Baarmoeder Ritual is voor jou als je:

 • Een onregelmatige menstruatie hebt
 • Last hebt van nare geurtjes
 • Pas bevallen bent
 • Opgeslagen trauma
 • Vleesbomen
 • Vaginale droogheid

Tijdens dit intuïtieve ritueel werk ik met klankschalen, kruiden stoom, baarmoeder massage, aromatherapie, Reiki, Baarmoeder olie en edelstenen.

Lieve bijzondere en waardevolle vrouw, maak contact met je baarmoeder en kom in jouw unieke  blauwdruk te staan. Niet één baarmoeder is hetzelfde, want we hebben allemaal iets anders te geven en te ontvangen. 

Maandelijkse Baarmoeder Reiniging
 
35 minuten
60 minuten
Lieve Beauty: het is zó belangrijk om jezelf goed te verzorgen. Jezelf te onderhouden en je te ontdoen van stress en zorgen.  Want wanneer je een goede band hebt met je baarmoeder, sta je in jouw vrouwelijke kracht en gaat alles op een natuurlijke manier.  Ook als je jouw baarmoeder door omstandigheden hebt moeten laten verwijderen, zul je altijd een energetische baarmoeder hebben Deze Sacred Beauty Baarmoeder Ritual is voor jou als je: Een onregelmatige menstruatie hebt Last hebt van nare geurtjes Pas bevallen bent Opgeslagen trauma Vleesbomen Vaginale droogheid Tijdens dit intuïtieve ritueel werk ik met klankschalen, kruiden stoom, baarmoeder massage, aromatherapie, Reiki, Baarmoeder olie en edelstenen. Lieve bijzondere en waardevolle vrouw, maak contact met je baarmoeder en kom in jouw unieke  blauwdruk te staan. Niet één baarmoeder is hetzelfde, want we hebben allemaal iets anders te geven en te ontvangen. 
90 minuten
Lieve Beauty: het is zó belangrijk om jezelf goed te verzorgen. Jezelf te onderhouden en je te ontdoen van stress en zorgen.  Want wanneer je een goede band hebt met je baarmoeder, sta je in jouw vrouwelijke kracht en gaat alles op een natuurlijke manier.  Ook als je jouw baarmoeder door omstandigheden hebt moeten laten verwijderen, zul je altijd een energetische baarmoeder hebben Deze Sacred Beauty Baarmoeder Ritual is voor jou als je: Een onregelmatige menstruatie hebt Last hebt van nare geurtjes Pas bevallen bent Opgeslagen trauma Vleesbomen Vaginale droogheid Tijdens dit intuïtieve ritueel werk ik met klankschalen, kruiden stoom, baarmoeder massage, aromatherapie, Reiki, Baarmoeder olie en edelstenen. Lieve bijzondere en waardevolle vrouw, maak contact met je baarmoeder en kom in jouw unieke  blauwdruk te staan. Niet één baarmoeder is hetzelfde, want we hebben allemaal iets anders te geven en te ontvangen. 

Breidt je behandeling uit met de volgende extra care mogelijkheden:

Signature Hydrojelly Mask
 

25 min

Deze maskers zijn een genot om te ervaren en speciaal afgestemd op jouw huidbehoefte. De meeste gezichtsmaskers verwaarlozen de oog- en lip gebieden, maar onze Sacred Beauty Hydrojelly-maskers kunnen over de ogen en lippen gaan, waardoor de voordelen voor uw hele gezicht worden versterkt.
 
 
LED lichttherapie
 

20 min

LED lichttherapie LED kalmeert de huid, stimuleert aanmaak van collageen en elastine, vermindert fijne rimpels en lijntjes. Een perfecte afsluiter van de behandeling.
 
 
Dermaplaning & Dermapeel
 

30 min

Dermaplaning als extra bij je Goddess Ritual of Microneedling treatment
 
 
Sacred Beauty Reiki
 

25 min

Een Reiki behandeling werkt ontspannend en helend en helpt je om weer op te laden. Tijdens een Reiki behandeling lig je, met kleren aan, op een behandeltafel. Tijdens een behandeling kun je van alles ervaren. Daarnaast versterkt Reiki jouw intuïtie, geeft het inzicht en helpt het om te ontspannen.
 
 
Sacred Cacao Ceremonie
 

20 min

Til je Sacred Beauty Ritual naar een nóg hoger niveau, door het te combineren met een ‘Sacred Cacao Ceremonie’! Een Cacao Ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel, ook geeft het je immuunsysteem een enorme boost. Door de euforie-inducerende bestanddelen, kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Voordelen van een Cacao Ceremonie Cacao Ceremonies zijn nuttig om duidelijkheid te krijgen, intenties te stellen, genezend werk en innerlijke verwerking te bewerkstelligen. In de heilige en gezegende ruimte van Sacred Beauty Rituals kun je volledig ontspannen. Voel je veilig om je automatische piloot los te laten, waardoor je nieuwe inzichten en perspectieven kunt ervaren. Tijdens de Ceremonie Geven we dankbaarheid en verklaren we de intentie. Daarna drinken we de cacao. Vervolgens activeren we de intentie. Dit hartverwarmende ritueel is een perfecte aanvulling op: Falling In Love With Yourself Ritual Healing Goddess Ritual Rose Quartz Heaven Ritual Reiki
 
 
Sound healing Ritual
 

20 min

Laat de kracht van klank en trilling die delen in jou in beweging zetten om je meer in evenwicht te voelen.
 
 
Oorkaars Therapie
 

35 min

Oorkaarsbehandeling Keer terug naar je ziel door lichaam en geest te ontspannen en stimuleer het zelfgenezend vermogen van je lichaam. Laat de energieën vertrouwd door je heen vloeien door energieblokkades te ontladen. Met een oorkaarsbehandeling breng je de lymfecirculatie op gang en dit heeft een positief effect op je hart en bloedvaten, de spijsvertering en het zenuwstelsel. Nadat ik zelf een diepe en ontspannende ervaring had met een oorkaars, kan ik niet anders dan dit oeroude ritueel op te nemen in de behandelingen van Sacred Beauty Rituals. Het ritueel met een oorkaars is een waardevolle aanvulling op het aanbod van de rituals. Ook is het een perfecte keuze om los te boeken naast een andere behandeling. 
 
Een Oorkaarsbehandeling is goed voor lichaam en geest bij de volgende klachten:  
 
• Lymfecirculatie-stoornissen 
• Oorklachten zoals oorsuizen (acuut of chronisch) 
• Ontsteking aan de holtes in het gezicht 
• Hoofdpijn, keelpijn en stress 
• Bij hoog medicijngebruik of na een narcose
• Als je het herstelproces van lichaam en geest wil bevorderen 
 
Wat houdt een oorkaarsbehandeling in? 
 
Een oorkaarsbehandeling is een intiem, diepreinigende massage die zorgt voor de ultieme ontspanning. Tijdens de massage maak ik gebruik van BIOSUN-oorkaarsen. Deze bevatten lavendel, rozemarijn en gurjun-balsem. Door de warmte en het zacht knetterend geluid, ontvang je een kalmerend en rustgevend gevoel voor meer rust in het hoofd. 
 
Wil jij je lichaam ontgiften? 
 
Dan is de oorkaarsbehandeling een aanrader voor jou. Wat kan ik verwachten van de behandeling? 
De oorkaars laat ik tijdens de behandeling tot een bepaald punt in je oor opbranden. Laat de controle los. Hierna komt er rook vrij in het oor. De rook dringt diep door tot in de gehoorgang en geeft een aangenaam, ontspannen warmte af.  Een Oorkaarsbehandeling is voor iedereen geschikt, zowel volwassenen als kinderen. Bij bepaalde problemen met het oor, wordt de oorkaars buiten het oor geplaatst. Denk hierbij aan een geperforeerd trommelvlies, een acute ontsteking of bij buisjes in de oren.  
Behandeling van 30 á 40 min 
Extra informatie: Ik geef geen oorkaarsbehandeling bij de volgende klachten: 
• Geïmplanteerde gehoorbeentjes 
• Eczeem of schimmelinfectie in het oor 
• Epilepsiepatiënten
HOLISTISCHE SCHOONHEIDSRITUELEN, BEAUTY BEHANDELINGEN & BENODIGDHEDEN baarmoeder behandeling baarmoeder helen

Boek nu jouw eigen verwenmoment