Over Daniela

Met een onmiskenbare passie voor het leven heb ik me ontwikkeld als een duizendpoot. Ik heb een tiental jaren gewerkt in een wereld, waar pracht en praal de boventoon voerde.

Vele dames heb ik mogen begeleiden met het imago wat ze uit wilden stralen, maar toch bleef er diep van binnen iets aan mij knagen. Hoewel ik de retail leuk vond, wist ik dat ik dit niet mijn leven lang zou willen blijven doen. Maar wat dan wel? Dat wist ik toen ook nog niet. Na een opleiding als visagiste (bij Mieke Petiet), meerdere acteercursussen, een cursus gelaatsverzorging (Wellness Academie, Microneedling (Jolange), Dermaplaning + Dermapeel (De Filler Kliniek) en kaarsen maken (Gildewerk) wist ik één ding zeker: het werd tijd om uit te zoeken wat ik echt wilde gaan doen. 

Spiritualiteit heeft altijd een rol gespeeld in mijn leven. Soms was ik er actief mee bezig en op andere momenten weer niet. Van cacao ceremonie, sjamanistisch breathing, choco bliss tot Ayahuasca: ik heb het allemaal geprobeerd. En mijn conclusie is dat alles, maar dan ook werkelijk álles in jezelf zit. En ja, het is soms lastig om dat te voelen. 

Vandaar dat ik op zoek ging naar méér. Wanneer je naar je eigen ‘ik’ luistert is er zoveel meer mogelijk.

Alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan op persoonlijke ontwikkeling en op geestelijk niveau (o.a. Reiki 1 (Turning Point) en Reiki 2 (Reiki Bron), Mediumschap (Hemelswijs), verwerk ik in de holistische behandelingen en rituelen die ik zelf creëer.
De grootste boodschap die ik vrouwen mee wil geven, is dat je de tijd moet nemen om jezelf te leren kennen.

Neem de tijd om je lichaam, geest en ziel te ontdekken. Om deze te verzorgen en te accepteren op elk moment van je leven.
Geniet van het nu en wacht niet tot morgen. De behandelingen helpen je eraan te herinneren wie je werkelijk bent: een mooie, pure en liefdevolle ziel.

Laat je in mijn kliniek meevoeren in de mystiek en magie van Sacred Beauty Rituals! 

De met zorg geselecteerde spirituele en handgemaakte producten, zijn een lust voor het oog én een verlichting voor de ziel. 

Ik werk met intentie en flow. Daardoor kan het voorkomen, dat er van bepaalde producten maar een beperkt aantal beschikbaar zijn. 

Niet één handgemaakt product is namelijk exact hetzelfde en is daardoor uniek op haar eigen manier. 

Ben je op zoek naar iets specifieks en weet je niet zeker wat je waarvoor kunt gebruiken?
Stuur me gerust een berichtje: ik adviseer je graag!

Warme en liefdevolle groet, 

Daniela

over Sacred Beauty Rituals Amsterdam
Over Daniela Liesdek Holistic ritualist Amsterdam
over Sacred Beauty Rituals Amsterdam