Hyaluronic 8 25ml

 62,95

Dit serum bevat 8 soorten hyaluronzuur(hoog en laagmoleculair gewicht).Hoogmoleculair hyaluronzuuris actief aan het huidoppervlak, waar het zorgt voor een directe vocht boost. Laagmoleculair hyaluronzuur dringt door tot de dieper gelegen huidlagen, waar het een vochtreservoir aanlegt. Dit geeft een ‘plumping’ effect; waardoor fijne lijntjes en rimpeltjesvan binnenuit worden opgevuld. Daarnaast beschermen speciale filters de huid tegen veroudering als gevolg van blauw licht (mobiel, computer, laptop, tablet) en luchtvervuiling. Zij veroorzaken, net als de zon, vrije radicalen, collageenafbraak en pigmentatie. Antioxidanten zorgen voor extra bescherming tegen vrije radicalen. Hyaluronic 8 Super Serum zorgt voor intense hydratatie, vult fijne lijntjes en kraaienpootjes van binnenuit op, herstelt de elasticiteit en geeft de huid een vollere, stevigere aanblik. De zijdezachte textuur laat geen plakkerig, vettig waasje achter en is een perfecte make-up primer.

 

 

Quantity

Slechts 2 resterend op voorraad

Extra informatie

GESCHIKT VOOR • Huidtype: alle huidtypen, ook de gevoelige huid. • Huidconditie: vochtarme, droge of vale huid, zonschade, (vroegtijdige) veroudering. In het bijzonder voor wie veel achter een beeldscherm zit (blauw licht), veel in de buitenlucht is of in de Randstad woont (luchtvervuiling, fijnstof).

EIGENSCHAPPEN • Multifunctioneel: filler, hydratatie, bescherming tegen schade door blauw licht en luchtvervuiling, antioxidant, make-up primer. • ‘Flash filler’ effect: 8 soorten hyaluronzuur (hoog en laag moleculair) zorgen voor directe hydratatie aan het huidoppervlak en leggen een vochtreservoir in de diepere huidlagen aan. Fijne lijntjes en kraaienpootjes worden zo van binnenuit opgevuld en de elasticiteit wordthersteld. • Helpt vochtverlies voorkomen en verbetert het functioneren van de huidbarrière. Door de intense hydratatie boost gaan de huidcellen beter functioneren, waardoor een vale, vermoeide en vochtarme huid weer fris oogt en haar glow terugkrijgt. • De textuur maakt het de perfecte primer voor make-up. • Beschermt de huid tegen veroudering door blauw licht en luchtvervuiling. • Antioxidanten vormen een extra bescherming tegen schade door vrije radicalen (zon, roken, stress, luchtvervuiling, blauw licht).

GEBRUIK Breng ‘s ochtends aan op een schone huid. Goed laten intrekken alvorens op te volgen met SPF dagcrème. Kan evt. gebruikt worden over het Vitamin C Serum, laat deze eerst touch-dry intrekken. Daarna opvolgen met SPF dagcrème.

 

BELANGRIJKSTE INGREDIENTEN • PRIMALHYAL ULTRAFILLER™: hyaluronzuur, gedraagt zich als een filler. Dringt diep in de huid en heeft een onmiddellijk en sterk hydraterend werking en ‘plumping’ effect, waardoorfijne lijntjes en kraaienpootjes van binnenuitworden opgevuld.Daarnaast versterkt hetdewerking vanantioxidanten, voor optimalebescherming tegen vrijeradicalen. • HYDRANOV-P®: concentraat uit rode alg met een sterk vochtbindende werking, waarvan is bewezen dat het de natuurlijke vorming van huideigen hyaluronzuur tot wel 211% verhoogt, in alle lagen van de epidermis. Het ‘vangt’ watermoleculen en houdt deze vast, waardoor de hoeveelheid vocht in de huid toeneemt. Deze ‘vochtkussentjes’ helpen de huidcellen beter bij elkaarte houden, waardoorfijne lijntjes en rimpeltjesworden opgevuld en de huid jonger oogt. • PATCH2O™: vliesvormend biopolymeren complex.

Het creëert een beschermlaagje op de huid, dat voorkomt dat vocht uit de huid verdampt. Tegelijkertijd voorziet het de huid van hyaluronzuur, glycerine en ureum. Zij dringen doortotin het hart van het stratum corneum en zorgen zo tot diep in de huid voor optimale hydratatie. Een ex-vivo test, uitgevoerd na slechts 1x aanbrengen, toonde aan dat PatcH2O™ in staat is om de huid in 30 min. te voorzien van intense en langdurige hydratatie die kan aanhouden tot 48 uur. • CUBE3: laagmoleculair hyaluronzuur dat diep in de huid doordringt (tot in het dermis) en tot 1000x zijn eigen gewicht in water kan aantrekken en vasthouden.

Daarnaast bevordert het een gezond metabolisme van de huidcellen en stimuleert het de microcirculatie (doorbloeding) en dus aanvoer van voedingsstoffen. • POLLUSHIELDÔ: polymeer die ene microscopische netstructuur over de huid legt, waardoor luchtvervuiling en fijnstof niet meer in de huid kunnen dringen. Daarnaast helpt het oxidatieve schade neutraliseren, bindt het reeds in de huid aanwezige zware metalen en voert ze af. Geeft (klinisch bewezen) bescherming gedurende 6 uur tegen 74- 97% van de in de lucht aanwezige vervuilendestoffen. • LUMICEASE™: beschermt tegen digitale straling. Het bevat een ferment afkomstig van stralingsbestendige micro-organismen. Daarnaast bevat het gehydroliseerd erwten eiwit, dat rijk is aan antioxidanten. Tezamen beschermen ze de huid tegen schade door zonlicht en blauw licht. • CUREBERRY: stimuleert de aanmaak van huideigen hyaluronzuur en glutathion; het meest krachtige, lichaamseigen antioxidant. Heeft een (klinisch aangetoonde) remmende werking op door blauw licht veroorzaakte vrije radicalen. Ook remt het de aanmaak van enzymen die collageen en elastine afbreken.