Vitamin C Serum 25ml

 56,95

Vitamin C Serum stimuleert de vorming van collageen, vervaagt bestaande pigmentvlekjes en remt de vorming van nieuwe verkleuringen. Klinisch onderzoek toont aan dat het de huid bij langdurig gebruik egaliseert en verstevigt en het hoge antioxidantgehalte zorgt voor extra bescherming tegen UV-schade. Het helpt acne verminderen, geeft de huidcellen energie en helpt een vale teint aanpakken en voorkomen. Dit serum bevat 10% vitamine C in de vorm van ethyl ascorbic acid en is aangevuld met hyaluronzuur, druivenpit- en zoethout extract voor extra hydratatie, antioxidanten en verheldering van de teint. Tazman Pepper vermindert roodheid en ontstekingen en maakt dit serum ook geschikt voor een gevoelige huid, acne en rosacea.

 

Quantity

Op voorraad

Extra informatie

GESCHIKT VOOR • Huidtype: alle huidtypen. Ook geschikt bij couperose, rosacea of een gevoelige huid. • Huidconditie: zonschade, pigmentatie, verlies van collageen/elastine, vale teint, fijne lijntjes, gestreste huid.

EIGENSCHAPPEN • Stimuleert de aanmaak van collageen en herstelt de activiteit van het collageen. • Remt de pigmentproductie en helpt nieuwe pigmentvlekken te voorkomen. • Egaliseert en verheldert de teint. • Krachtige antioxidant werking; met name voor aanpak en voorkomen van UV-gerelateerde huidschade. • Hydrateert, kalmeert, herstelt en versterkt de huidbarrière, ontstekingsremmend.

GEBRUIK Aanbrengen op een schone huid; laat goed intrekken voor dag-/nachtcrème aan te brengen. Kan worden aangebracht onder het Vitamin C Cherry Mask of een van de andere salon maskers voor een extra oplichtende, verhelderende werking.

BELANGRIJKSTE INGREDIENTEN • VITAMINE C (ETHYL ASCORBIC ACID) 10%: niet irriterende, zeer stabiele vorm van vitamine C. Na opname wordt 90% omgezet in het door de huid herken- en opneembare ascorbinezuur; een uitzonderlijk hoog percentage. Puur ascorbinezuur (te vinden in Vitamin C Paste) is natuurlijk het meest effectief en krachtig, maar door de hoge zuurgraad en stimulerende werking niet raadzaam bij acne, rosacea of een gevoelige, beschadigde geïrriteerde of anderszins niet optimaal functionerende huid(barriere). Dan is ascorbinezuur te heftig. Ethyl ascorbic acid is perfect als je op zoek bent naar een manier om de huid op een milde manier te voorzien van een hoge dosis vitamine C. • ZOETHOUT: reguleert de melanine productie (pigment aanmaak) en helpt zo bij het verminderen van pigmentvlekjes en andere donkere verkleuringen. Het verheldert de teint, helpt poriën verfijnen, werkt anti-irriterend en heeft antioxidant eigenschappen. • HYALURONZUUR:trekt water aan en houdt dit vast; wat de huid meer volume geeft en hydrateert. Stimuleert de microcirculatie, absorptie van voedingsstoffen en helpt het metabolisme van de cellen in balans houden. • DRUIVENPITEXTRACT: rijk aan omega vetzuren, heeft sterk ontstekingsremmende eigenschappen, ondersteunt het herstel van oxidatieve schade als gevolg van de zon en versterkt de natuurlijke vet- /vochtbalans. • TAZMAN PEPPER: werkt sterk kalmerend, vermindert jeuk, roodheid en een brandend gevoel en werkt sterk ontstekingsremmend.