Zij gingen je voor...

Deze prachtige vrouwen hebben behandelingen genoten in onze salon. 

Lees de ervaringen  en reviews van onze behandelingen hieronder. 

En beoordeel en ervaar het zelf!

Yes!!! Wat een fijne behandeling. Bij binnenkomst eerst een kaart trekken en daarna ontspannen wanneer daniella je onder handen neemt. Uitgerust en met een stralend gezicht ben ik zeer tevreden
re
Saskia
In de hectiek van de dag en de wereld in zijn algemeenheid ervaarde ik een wonderlijke moment van verstilling bij Daniela. Behalve voor mijn huid werd er ook voor mij als persoon gezorgd, met rust en aandacht , met klanken en geuren. Ik liep naar buiten en zag de wereld en mijzelf weer met een zachtere blik. Wat een fijne ervaring , ik kom zeker terug.
Sacred Beauty Rituals
Nicky
Ik wist niet wat ik moest verwachten bij de behandeling, ik ga al jaren maandelijks naar de reguliere schoonheidsspecialiste voor een gelaatsreiniging om mijn huid te onderhouden. De ervaring van deze behandeling was dat van de reguliere behandeling maar met zo veel meer! Echt een extra dimensie! Het was niet alleen effectief en goed voor mijn huid maar mijn hele wezen werd onderhanden genomen en kwam tot rust.

De behandeling heeft zoveel verschillende lagen en is echt met recht holistisch. Van de massage tot de reiki, de derma planning, het masker, de kristallen, geur en klanken ervaring en de mooie woorden, allemaal stuk voor stuk wat ik nodig had en zo op mij als persoon afgestemd. Ik voel me verfrist en herboren. Mijn huid ziet er echt on fleek uit voel me echt een queen zo mooi straalt mijn huid!

Ik ben echt onder de indruk van Daniela haar professionele manier van werken en kundige oog voor persoonlijke aandacht en huid. Ik heb een hele complexe en gevoelige huid met veel roodheid, rosacea en allergie en warmte gevoelig. Ze kon mijn huid zo goed lezen ik ben echt impressed.

Ik kan de behandeling bij deze geweldige vrouw aan iedereen aanbevelen die opzoek is naar een heerlijk verzorgingsmoment voor lichaam ziel en geest. Daniela ziet je echt als uniek persoon en werkt heerlijk intuïtief in op jouw behoeftes. Dus ladies, gun jezelf dit want dit is gewoon maandelijks onderhoud voor jezelf!

De behandeling heeft mij naast een heerlijk moment voor mezelf ook echt een enorme zelfvertrouwen boost gegeven, mijn huid is zooo mooi nu. En wat ik ook heel prettig vind is dat er op een gegeven moment echt ruimte is voor rust. Als het masker opgaat begint de magie. Daniela laat je echt tot jezelf komen en praat niet alsmaar tegen je zoals je soms wel bij andere schoonheidsspecialistes hebt. Ze voelt je zo goed aan! Dank Dank Dank mooie ziel voor deze prachtige ervaring! I’ll be back!
Sacred Beauty Rituals review cailtin
Caitlin
Ik heb voor het eerst de dermopeeling gedaan. De prachtige en rustgevende praktijk is al sacred op zichzelf. Daniela laat je thuis voelen, en zij behandelt je met liefdevolle aandacht.

Het behandelen zelf deed bij mij geen pijn, ik vind het ook handig dat de wenkbrauwen en snorharen meteen worden meegepakt. De huid voelt erna zo schoon en zacht!

Het was een hele fijne ervaring en mij zie je zeker terug! 😆
Sacred Beauty Rituals
Froukje
Ik was op zoek naar een fijne behandeling voor mijn gezicht. Ik zag Daniela haar pagina en dacht, dit is het! Want niet alleen mijn gezicht heeft zorg nodig, maar mijn hele zijn! Dit heb ik ervaren. Door de Reiki en klankschalen healing ben ik een ander mens. Voel me licht, minder vermoeid, vol ideeën. Dit was het laatste setje wat ik nodig had om mij te verbinden met iets dat groter is. De ervaring was werkelijk magisch en werkt nu ik dit schrijf nog steeds.. Daarnaast heb ik bij Daniela een magic kaars gekocht waar ik vannacht zo iets magisch heb meegemaakt!

Mijn intenties lagen onder de kaars en wij schrokken wakker door de vlam die in de nacht ontstond. Ineens waren er drie vlammen en het glas brak. Hele gekke ervaring, maar het voelde zo goed! Ik voelde dat mijn intentie in de nacht was uitgekomen! Ik viel weer in slaap en de kaars wat uit. Het voelde als goed! Mijn intentie is uitgekomen! Ik voel mij een andere vrouw! Zelfs mijn partner voelde het.

Wat een fijne ontmoeting heb ik gehad met jou Daniela! Ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet! Je hadden zijn magisch.. je hebt iets bij me losgemaakt.. Ik kan niet wachten op onze volgende ontmoeten✨
holistische spa amsterdam noord
Lucia
Wat was dít fijn, zeg! ♥

De gezichtsmassage, de peelings, het masker, crèmes, lichttherapie, etc. Maar ook de Reiki-behandeling, soundhealing met klankschalen en de kaartreading plus de gesprekken die daaruit voortkwamen. Het was echt alsof er een stukje gesprekstherapie/coaching bij kwam. Daniella nam overal uitgebreid de tijd voor en dat was zó fijn! Deze ochtend die ik mezelf cadeau heb gegeven heeft me helemaal ontspannen gemaakt en was zeker voor herhaling vatbaar.
image_50372097
Lunadea Jankiewicz
Ik volg Daniëlle al een tijdje op Insta en was onder de indruk van haar behandelingen. Haar zachte pure benadering sprak mij enorm aan en daarom boekte ik een afspraak voor een huidverbeteringsbehandeling. De behandeling overtrof mijn verwachtingen. Het was zonder meer een professionele behandeling. Ik ben zeer dankbaar voor wat ik erbij kreeg op soul niveau, een stukje pure healing.

Bij de start van de behandeling voelde ik een diepe emotionele ontlading en letterlijk indalen in mijn lichaam. Daniëlle haar fijne verzorgende energie heeft mij weer een stapje verder gebracht in mijn healing journey.Deze prachtige ervaring moet je gewoon ervaren.
Sacred Beauty Rituals
Marielfa
Bij binnenkomst werd ik ontvangen Daniëla en de harmonieuze zen sfeer in haar sacred space. Het rook heerlijk naar wierrook en de achtergrond muziek bracht mij tot rust.

Daniëla vertelde mij over haar werk en wat wij gingen doen. Ze gaf heel mooi aan dat ze gaat aanvoelen wat ik echt nodig had en ik vertelde haar ook wat ik graag wou of waar ik behoefte aan had. Ze is zo aardig en lief. Tijdens mijn gezichtsbehadeling werd ik heerlijk verwend en op een geven moment viel ik in een hele diepe slaap. De energie was zo intens en ik kwam helemaal tot rust. Na 30min ontwaakte ik uit mijn diepe slaap en kreeg ik een lekkere gember thee van Daniëla.

We namen met elkaar de behandeling na en ze ga mij guidens op bepaalde gebieden en empowerment💪🏽 Ik voelde mij helemaal wedergeboren en vol positieve energie na mijn ontmoeting en behandeling bij Daniëlle.

Ik heb ook meteen een speciale kaars bij haar laten maken (bestellen) met een speciale boodschap. Ik zal zeker weer snel een afspraak inplannen bij sacredbeauty.nl
Sacred Beauty Rituals
Irsil
Het was een prachtige unieke ervaring 100 procent voor herhaling vatbaar.

Ik ervaarde echt het gevoel als of ik gedragen werd. Vanaf het moment dat ik binnenkwam was het een complete ontspannen sensatie met heerlijke geurtjes. Ik ben onwijs dankbaar 🙏♥️
image_6487327
Victoria Brand

Zie ik jou binnenkort ook in de salon? 

Bekijk de behandelingen en boek jouw verwenmoment via de knop hieronder. 

Liefs Daniela