verbonden ademcircel
Ademcirkel Sessies met Mariët Bakker en Sacred Beauty Rituals 

Kom verbonden ademen in een van onze bijzondere ademcirkels.

Wat is Verbonden Ademen?

Bij verbonden ademen verbind jij je ademhaling, waarbij je pauzes tussen de in- en uitademing bewust achterwege laat. Je ademt actief in door de mond en ontspannen uit en laat de stilte/retentie na een in- en uitademing achterwege. Doordat je grote hoeveelheden zuurstof in je lichaam ademt, openen gesloten ademhalingsgebieden zich. Verdrongen emoties en trauma’s, die opgeslagen liggen in het lichaam komen naar boven en kunnen worden verwerkt. Wat er ook gebeurt en hoe ons denken ons ervan wil weghouden, we ademen door zonder pauzes.

Wat brengt verbonden ademen?

Verbonden ademen doorbreekt een beperkter ademhalingspatroon, waardoor de adem effectiever en vrijer gaat stromen.  Het opent gesloten ademhalingsgebieden en verdrongen emoties kunnen worden losgelaten. Dit geeft letterlijk verlichting en ruimte. Door verbonden te ademen worden vaste gedachtepatronen en overtuigingen doorbroken.

Dit alles brengt jou in het hier en nu, van het kunnen ervaren en voelen wat er is op dit moment. Er ontstaat verbinding met een diepere laag -voorbij de fysieke, mentale en emotionele laag- waarmee de verbinding met wie je in de essentie bent herstelt. Verbonden ademen is een actieve meditatie, waarbij voelen en weten weer samenvalt.

Positieve effecten van verbonden ademen

  • herstelt natuurlijke ademhaling
  • lichamelijke klachten nemen af of verdwijnen zelfs
  • fysieke spanning en stress kan worden losgelaten
  • oude verdrongen emoties worden verwerkt en opgeruimd
  • je creëert meer emotioneel evenwicht en vergroot jouw veerkracht
  • het doorbreekt oude patronen en geeft nieuwe inzichten
  • het geeft toenemende vitaliteit en meer energie

Hoe ziet een ademcirkel eruit?

Een ademcirkel bestaat uit 9 personen. waarbij ieder voor zich verbonden gaat ademen. Na een periode van actief, verbonden ademen brengen we de ademhaling tot rust en voel je de effecten van het actieve gedeelte na. 

Vaak is dit het moment waarbij je in liefdevolle verbinding bent, de mogelijkheden van jouw leven ziet en waarbij je ontspanning en innerlijke kracht ervaart. Er komt helderheid over bepaalde levensthema’s en het geeft jou nieuwe inzichten.

Kom het ook voelen en ervaren in een van onze sessies!

Bekijk de evenementen pagina voor de beschikbaarheid:

Meer
Artikelen