The Golden Teacher Ceremonie
NIEUW! 4 Data voor The Golden Teacher Ceremonie

Er zijn 4 nieuwe data beschikbaar om nu jouw Golden Teacher Ceremonie bij te wonen en mee te maken. Ga de innerlijke helling en transformatie aan. Op de volgende datums zaterdag 19 Aug, Zaterdag 26 Aug , Zaterdag 02 Sep, 09 Sep 2023 faciliteren wij, Victoria Brand en Daniela Liesdek van Sacred Reauty Rituals, een Golden Teacher Ceremonie. We ontmoeten je graag in een veilige intieme groep met maximaal 8 personen op een sfeervolle locatie in Amsterdam Noord

Retreat

Een retreat betekent letterlijk ‘jezelf even terugtrekken’. Je afzonderen van het dagelijkse leven om weer in contact te komen met je innerlijke kompas. Zodat er ruimte ontstaat om je meer bewust te worden en tot inzichten te komen. Op die manier krijg je nieuwe energie om je leven te vervolgen.

Onze ceremonies hebben we in een retreat-vorm gegoten. Wat inhoudt dat je één volledige dag in ceremonie bent, maar mét uitgebreide begeleiding in de weken voor- en achteraf.

Ceremonie

Een Golden teacher ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven.

Een ceremonie staat voor een rituele, bewuste viering en verwerking van het leven ín verbinding. In verbinding met jezelf, elkaar & de spirit world. Waar een brug geslagen wordt tussen de Aardse- en Spirituele wereld om zo een hogere staat van bewustzijn te bereiken waarin je jezelf spiegelt en er heling kan plaatsvinden.

𝙊𝙣𝙯𝙚 𝙧𝙚𝙩𝙧𝙚𝙖𝙩𝙨 𝙠𝙚𝙣𝙢𝙚𝙧𝙠𝙚𝙣 𝙯𝙞𝙘𝙝 𝙙𝙤𝙤𝙧 𝙙𝙚 Sacred beauty rituals en de Afrikaanse 𝙎𝙟𝙖𝙢𝙖𝙣𝙞𝙨𝙩𝙞𝙨𝙘𝙝𝙚 𝙨𝙚𝙩𝙩𝙞𝙣𝙜.

Plantmedicijnen 

De natuur reikt ons een krachtig instrument aan om bij te dragen aan ons helingsproces. Dat onder andere komt in de vorm van bladeren, stengels, lianen, knolletjes en paddenstoelen. Een deel daarvan entheogeen genoemd, wat letterlijk betekent ‘Afkomstig van de God in onszelf’.

Plantmedicijnen kunnen je helpen meer uit je hoofd te komen, je hart te openen, en naar de haard van je uitdaging, pijn, trauma en/of patroon te gaan.

Je kunt de spirit van de planten beschouwen als jouw teacher. Een nieuw geneesmiddel voor de Ziel, een krachtige combinatie van Moeder Natuur.

Setting

We komen samen, in een intieme groep van maximaal 8 deelnemers, om ons te verbinden met het hart-openende cacao en de bewustzijnsverruimende magie van de Golden Teacher. Daniela en Victoria begeleiden de groep op een Afrikaanse sjamanistische manier, met live muziek, krachtige rituelen, geleide meditaties, massages, heilige schoonheidsrituelen en betoverende Soundhealing.

Jullie worden verwend met edelstenen en biologisch en biodynamisch voedsel. Dit alles draagt bij aan de zuivering van jullie fysieke, mentale, energetische en spirituele lichaam.
Deze bijzondere dag biedt een unieke gelegenheid om diep in jezelf te duiken en te ontdekken wat er werkelijk in je leeft. De cacao opent jullie hart en nodigt jullie uit om te voelen, te ervaren en te delen. De Golden Teacher, een magische paddenstoel, opent de poorten naar hoger bewustzijn en biedt ons inzichten die ons leven kunnen transformeren.

Daniela en Victoria zullen ons begeleiden met hun liefdevolle aanwezigheid en eeuwenoude wijsheid. Ze creëren een veilige ruimte waarin we kunnen loslaten, helen en groeien. De live muziek, rituelen en klankreizen nemen jullie mee op een innerlijke reis, waar we verbinding maken met onze diepste essentie.

Jullie worden omringd door de kracht van edelstenen, die resoneren met onze energie en ons ondersteunen op onze reis. En we worden gevoed met voedsel dat niet alleen goed is voor ons lichaam, maar ook voor onze ziel. Alles is zorgvuldig uitgekozen om bij te dragen aan de zuivering en vernieuwing van ons hele wezen.

Deze dag is een uitnodiging om te vertragen, te ademen en diep naar binnen te gaan. Het is een kans om te ontdekken wie we werkelijk zijn, om te genezen wat geheeld moet worden en om te groeien naar ons hoogste potentieel. Samen creëren we een krachtige energie, een gemeenschap van gelijkgestemde zielen die samen op zoek zijn naar transformatie en groei.
Dus kom, sluit je aan bij deze intieme reis. Open je hart, open je geest en laat je meevoeren op de golven van helende klanken en liefdevolle rituelen. Laat deze dag een keerpunt zijn in je leven, een moment van diepe transformatie en bevrijding.

Locatie

Op de volgende datums zaterdag 19 Aug, Zaterdag 26 Aug , Zaterdag 02 Sep, 09 Sep 2023 faciliteren wij, Victoria Brand en Daniela Liesdek van Sacred beauty rituals…, een Golden Teacher Ceremonie. We ontmoeten je graag in een veilige intieme groep met maximaal 8 personen op een sfeervolle locatie in Amsterdam Noord

Uniek

Dienend aan jouw proces; dat is waar we bij Sacred Goddess ceremonie voor staan. Spiritueel, rationeel en professioneel. Dagelijks bereikbaar tijdens jouw voorbereiding en integratie. Eén week voor aanvang vindt er de gezamenlijke intentie sessie, d.m.v. een video call plaats. Twee weken na het retreat begeleiden we jou verder d.m.v. een digitale integratie-sharing circle. Dit alles is bij de prijs inbegrepen!

Programma

Om 10.00 uur in de ochtend starten we met de sacred ceremonie’s. We openen de cirkel met een ontmoeting, het delen van een intentie, een optionele Rapéh ronde (3e oog opener) waarna we op reis gaan met het sacred plantmedicijn Cacao Bliss. Na afloop van de reis eten we gezamenlijk een heerlijke plantbased maaltijd.

Stap voor stap duiken we dieper in de magie van soundhealing. We betreden een wereld van helende klanken die resoneren met de diepste lagen van ons wezen. Met elke trilling dringen we door tot in de kern van ons bestaan.
De klanken omhullen ons als een liefdevolle deken, doordringen elke vezel van ons lichaam. Ze weven hun weg door de vele lagen van lichaamspantsering die we onbewust hebben opgebouwd. Langzaam maar zeker laten we fysieke, emotionele en mentale spanning los.

Ze stellen je in staat om toegang te verkrijgen tot het lichaamsgeheugen van het trauma en alles waar je je (onbewust) aan vasthoudt los te laten zonder te spreken, alleen door te ademen en voelen. Deze technieken gaan je helpen bij het ontgrendelen, loslaten en integreren van al je (zwaardere) emoties die je met je meedraagt met als gevolg een lichter gevoel, een helder weten en een betere connectie met jouw intuïtie. Tussen 19:00 en 20:00 uur nemen we afscheid van elkaar en ga je als een herboren mens de deur uit.

Wat brengt Golden Teacher jou?

Golden Teacher is een medicijn dat je helpt je hart te openen (het portaal naar je ziel), je dichter bij jouw eigen kern brengt wanneer je vastloopt in het leven of veel twijfelt, als je zoekende bent naar wat je werkelijk wilt of gewoonweg niet lekker in je vel zit. Het helpt je bij inzichten, ontwaken, helen van het verleden of pijn en het verruimen van je bewustzijn.

Tijdens een Golden Teacher reis worden er nieuwe neurologische verbindingen gemaakt tussen je hersencellen wat betekent dat je je herinneringen kunt her-evalueren.

Trauma, post-traumatische stress, burn-out, depressie en verslaving kunnen hierdoor verminderen of zelfs verdwijnen. Je verlegt je grenzen en laat oude angsten los. Een reis met Golden Teacher geeft je inzichten, visioenen, wijsheid, vreugde, confrontatie, vrede, emoties en meer. Het is misschien niet altijd waar je op hoopt, en dit kan direct ook de les zijn.

De ceremonie kan dus behalve verlichtend ook zeer confronterend en uitdagend zijn. Het is goed om je daarvan bewust te zijn als je van plan bent mee te doen aan een Golden Teacher ceremonie. Ben je werkelijk bereid diep in jezelf af te reizen en je problemen of dat wat je dan ook kan tegenkomen onder ogen te zien?

Golden Teacher kan helpen bij:

 • Angsten
 • Burn-Out
 • Stress
 • Onzekerheid
 • Hart openen: uit je hoofd, in je hart
 • Spirituele groei
 • Zelfliefde
 • Innerlijke rust
 • Depressie
 • Eenzaamheid
 • Zelfinzicht
 • Zelfliefde
 • Zielsmissie ontdekken
 • Verdieping
 • Onzekerheid
 • Faalangst
 • In vrede komen met het verleden
 • Trauma helen
 • Rouwverwerking
 • Vinden van jouw diepere levensmissie
 • Blokkades oplossen
 • Stoppen met dingen of relaties die je niet meer dienen
 • Weggestopte ervaringen, herinneringen en emoties komen aan de oppervlakte op een zachte manier

Wat vraagt Golden Teacher van jou?

De 4 belangrijkste sleutelwoorden tijdens een Golden Teacher ceremonie zijn:

 • Overgave
 • Vertrouwen
 • Acceptatie
 • Loslaten

Het is niet precies van te voren te voorspellen wat er tijdens jouw reis naar boven komt maar weet: je krijgt precies wat je aankunt en niet meer!
Tussen 19:00 en 20:00 uur nemen we afscheid van elkaar en ga je als een herboren mens de deur uit.

Investering in jezelf

€333

 • Golden Teacher
 • Optionele Rapéh ronde
 • Sound Healing
 • Sacred Beauty Rituals
 • Sfeervolle ruimte in Amsterdam Noord
 • Plantbased Soep, gezonde snacks, water & kruidenthee
 • Intieme kleine groep van maximaal 8 personen
 • Professionele begeleiding

Persoonlijke aandacht

De ceremonies worden begeleid door Daniela liesdek (Sacred beauty rituals) en
Victoria Brand (Kambo en Ceremonie Leidster)Beide hebben een waardevolle wijsheid om te delen en zijn ervaren in het werken met mensen op psychologisch, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Persoonlijke aandacht vinden we heel belangrijk.Voor aanschaf van je ticket zenden we jou een intake formulier op. Ook sturen we jou nog meer gedetailleerde informatie over de locatie, het dieet voor aanvang van de ceremonie ect. Nadat het aanmeldformulier ingevuld is terug gestuurd, nemen we telefonisch contact met je op. Zo bespreken we waar jouw behoeftes en verlangens liggen en kunnen we samen kijken of het jouw moment is om deze reis te maken. Ook bespreken we de eventuele fysieke & psychische aandoeningen en medicatie die jij neemt, zodat we zeker weten dat jij deze reis veilig kunt aangaan. We hebben bewust gekozen om te werken met kleine intieme groepen zodat we deze persoonlijke aandacht kunnen faciliteren en iedereen zich kan overgeven aan het proces in een veilige setting.

Wanneer je interesse hebt in deze ceremonie of graag op onze mailing-list zou willen zodat je op de hoogte gehouden wordt over volgende ceremonies die in de planning staan, stuur ons dan een mail naar Hello@sacredbeautyrituals
Je kunt ons ook volgen op Instagram

Victoria Brand @sunflower_vickyy
Daniela Liesdek @sacredbeautyrituals.nl

Let op:

 • Je dient 18 jaar of ouder te zijn om mee te mogen doen aan deze ceremonie.
 • Voor de ceremonie mag geen medicatie en/of drugs gebruiken. Je moet goed gezond zijn dwz geen aandoeningen zoals hartziektes, nierproblemen, pacemaker, psychoses, epilepsie hebben. Bij twijfel met medicatie en medische toestand altijd overleg met een arts. Ook wanneer je zwanger bent en borstvoeding geeft, kan je niet mee doen. Wij vragen je vooraf een verklaring van gezondheid te ondertekenen. 
 • Wanneer je toch niet aanwezig kunt zijn op de ceremonie, om wat voor een reden dan ook, dan is terugbetaling alleen mogelijk mits wij of jij jouw plek nog aan iemand anders kwijt kan/kunnen. Als dit niet lukt dan zijn de kosten van jouw plek alsnog voor jouw rekening.

Meer
Artikelen