Vitamin A Serum 25ml

 56,95

Een krachtig, antioxidantrijk, huidvernieuwend (avond)serum op basis van 0.5% retinol. Retinol werkt exfoliërend, hydraterend, het stimuleert de celdeling en aanmaak van collageen, helpt DNA-schade voorkomen, vermindert grove poriën,remt de talgproductie, bevordert de doorbloeding (frissere teint) en vervaagt pigmentvlekjes en oneffenheden. Perfect voor aanpak van acne, littekens, pigmentatie en (vroegtijdige) veroudering.

.

Quantity

Slechts 1 resterend op voorraad

Extra informatie

GESCHIKT VOOR • Huidtype: alle huidtypen. Retinol op instapniveau; zacht maar krachtig. • Huidconditie: (vroegtijdige) veroudering, zonschade, pigmentatie, acne, vale teint, ruwe huidtextuur.

EIGENSCHAPPEN • Ideaal start product voor huid die niet eerder met vitamine A of fruitzuren in aanraking is geweest. Let op: bij vitamine A kán men te maken krijgen met een gewenningsreactie. Dan eerst tolerantie opbouwen. • Pakt de 1e tekenen van huidveroudering, (pigment)vlekjes en een vale teint aan. • Remt een te hoge talgproductie. • Vitamine A is een natuurlijk exfoliant dat de cel vernieuwing stimuleert(vermindert de regeneratie van nieuwe huidcellen van 28 naar 10-15 dagen) en zo de teint,textuur en stevigheid van de huid verbetert;terwijl het ook de hydratie verbetert.

GEBRUIK Om de dag ‘s avonds. Laat 10 min. intrekken alvorens een nachtcrème aan te brengen. Als de huid gewenning heeft opgebouwd, kan het gebruik langzaamaan worden uitgebouwd naar dagelijks gebruik in de avond. Op de andere avonden kan Liquid Gold gebruikt worden (afhankelijk van huidtype/gewenning/gevoeligheid). Kan worden aangebracht onder een masker tijdens een facial

BELANGRIJKSTE INGREDIENTEN • RETINOL (0.5%): effectieve, wateroplosbare vorm van vitamineAen een perfect alternatief voorretinoïdezuur (alleen op doktersvoorschrift verkrijgbaar). Retinol geeft dezelfde resultaten als retinoïdezuur, zonder de daarmee gepaard gaande ‘downtime’enis,integenstelling totretinoïdezuur, geschikt voorlangdurig gebruik. Het stimuleert de cel vernieuwing, cel differentiatie en aanmaak van collageen en helpt pigmentatie en littekens verminderen. • SQUALAAN: werkt als onze huideigen olie (talg): het voorkomt vochtverlies en houdt je huid zacht en soepel. Als antioxidant werkt het samen met andere antioxidanten om UV-schade te verminderen en beschermt het tegen lipidenperoxidatie. Hierbij verandert de samenstelling van de talg, wat kan leiden tot ontstekingen en in dat geval niet alleen aan het huidoppervlak maar ook tot in de poriën schade kan veroorzaken. • TOMAAT EXTRACT: ontstekingsremmend, helpt retinol stabiel te houden (instabiele, geoxideerde retinol kan reacties veroorzaken). • TEUNISBLOEMOLIE: helpt de huid barrièrefunctie stabiliseren, helpt vochtverlies (trans epidermaal waterverlies,TEWL) voorkomen. Van nature ontstekingsremmend. • MACADAMIA OLIE: krachtige olie met niet alleen een enorme huid beschermende, maar ook helende, antiage en hydraterende werking. Wordt snel door de huid opgenomen.