Holistisch coach Amsterdam

COACHING

Coahing met Daniela; Innerlijke balans en rust

Loop je tijdelijk vast in je relaties, werk of veranderingen en weet je niet hoe je ermee om kunt gaan? Heb je behoefte aan meer rust in je hoofd en kalmte in je hart? Wil je het positieve uit het negatieve halen?

Bij ons kun je terecht voor coaching met Daniela, als aanvulling op de behandelingen. In deze snelle en drukke maatschappij is het waardevol om een vertrouwenspersoon te hebben. Iemand die er voor je is wanneer je behoefte hebt aan een luisterend oor of een goed gesprek.

WAT HOUDT coaching IN?​

Coaching is een toegankelijke vorm van emotionele begeleiding. Het is bedoeld voor mensen die uit balans zijn geraakt, maar geen intensieve therapie nodig hebben. Als coach los ik geen problemen voor je op, maar ik help je wel om de balans in jezelf en je leven terug te vinden. Ik luister oprecht en met volle aandacht naar jou. Samen zoeken we naar oplossingen binnen jouw eigen mogelijkheden, zodat je weer optimaal kunt functioneren.

WAAROM KIEZEN VOOR coaching?​

In een veilige omgeving kun je je gedachten en gevoelens delen met iemand die niet oordeelt. Of je nu worstelt met werk, relaties of persoonlijke zaken, praten met een coach kan bevrijdend werken. Het helpt je om de balans in je leven te herstellen. Alle antwoorden die je zoekt, liggen besloten in jouw eigen lichaam. Door jezelf open te stellen, creëer je ruimte om diep van binnen al aanwezige antwoorden te vinden. Vaak zoeken we bevestiging buiten onszelf, maar door coaching leer je vertrouwen op je eigen innerlijke wijsheid.

Voor wie is COACHING?

Het is bedoeld voor mensen die behoefte hebben aan een beter begrip van zichzelf en hun situatie, zonder de noodzaak van intensieve therapie. Als je merkt dat je vastloopt, jezelf verloren voelt of behoefte hebt aan emotionele ondersteuning, is coaching een waardevolle stap naar het herstellen van balans en het bevorderen van jouw welzijn. Aarzel niet om contact op te nemen en de weg naar persoonlijke groei en veerkracht te bewandelen.

Over Coach
Daniela:

HOLISTISCHE SCHOONHEIDSRITUELEN, BEAUTY BEHANDELINGEN & BENODIGDHEDEN spirituele vrouw palo santo smudge

Vanuit mijn vak als Spirituele beauty healer heb ik gezien welke problemen vrouwen kunnen ervaren. Na een behandeling ontstond vaak de behoefte aan een gesprek, om ervaringen te verwerken, emoties te uiten of een nieuwe start te maken. Ik heb altijd mijn best gedaan om mijn cliënten zo goed mogelijk te ondersteunen en begeleiden op een professionele manier. Dit heeft mij ertoe aangezet om me te verdiepen in coaching. 

Ik hecht veel waarde aan een mensgerichte benadering, waarbij ik de persoon achter de cliënt centraal stel. Ik heb al vele mensen succesvol mogen begeleiden.

Coaching kan ook preventief worden ingezet, gewoon omdat je er behoefte aan hebt. Een goede vertrouwensrelatie is hierbij essentieel. De gesprekken worden vertrouwelijk behandeld en ik ben uiteraard gebonden aan geheimhouding.

Liefs, Daniela

Review

5/5
Chayenne Burger
Lees verder
Wat een ontzettend mooie ervaring. Alles waar ik behoefte aan had kwam aan bod. Met een gevuld hart, maar ook met ruimte voor alle emoties die los kwamen verliet ik Secret Beauty met een gevoel van dankbaarheid. In juli weer terug en dan de wombhealing ondergaan! Kan nu al niet wachten. Dit is de APK voor de vrouwelijke energie.

Tarieven

INTUÏTIEVE TRANSFORMATIE COACHING

1 Sessie

155
  • Incl. Intake
  • Losse sessie
  • 90 min

3 Sessies

420
  • Incl. Intake
  • Voordeliger
  • 90 min
Meest Gekozen

8 sessies

960
  • Incl. Intake
  • Zeer voordelig
  • 90 min
Beste Waarde
Holistisch coach Amsterdam
Coaching
INTUÏTIEVE TRANSFORMATIE COACHING

Bij Intuïtieve Transformatie Coaching help ik jou op een manier die echt verschil maakt. In tegenstelling tot traditionele coaching of therapie, gaan we verder dan alleen mentale processen, praten en oefeningen.

We pakken een probleem aan op alle niveaus van jouw wezen: mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. We maken contact met jou, zowel met je bewuste als je onderbewuste. Want juist in je onderbewuste liggen de antwoorden verscholen.

Daar vinden we de kern van jouw probleem. Denk aan verdrongen ervaringen uit je kindertijd, trauma’s die je voorouders hebben meegemaakt, ervaringen uit vorige levens en andere dimensies. Als we daar heling kunnen brengen, zal dit je dichter bij het leven brengen dat je wenst.

Met behulp van mijn intuïtie en mijn helderziende inzichten stem ik af op wat jij op dat moment nodig hebt. Ik help je met verschillende technieken, zoals:

● Visualisatie meditatie

● Inner compass orakelkaarten

● Sacred  Aura bad ritueel ( gepersonaliseerde aura water thuis gebruik)

● Ademhalingstechnieken

● Healing/energiewerk 

   Meduimschap 

● Sjamanisme

Elke coachingsessie zal uniek zijn, afgestemd op jou en jouw energie. Het brengt precies datgene wat jij op dat moment nodig hebt.

Holistisch coaching Amsterdam Innerlijke rust en balans

Boek een sessie

Coaching Intuïtief  Healing Mediumschap Sjamanisme  Transformatie

“Als je klaar bent om ruimte te creëren, het verleden achter je te laten en vooruit te gaan, neem dan contact met me op voor een transformatie coaching sessie. Samen kunnen we werken aan het leven dat je verdient”.

Liefs, Daniela

Contact

MON-FRI 09:00 - 19:00
SAT 10:00 - 18: 00
DINSDAG & ZONDAG GESLOTEN
Kortemarnixstraat 18- 1e , AMSTERDAM