Vitamin E Serum 25ml

 56,95

Sterk kalmerend en herstellend serum met 1% vitamine E, 1% ceramide complex, hyaluronzuur, squalaan, druivenpit-, teunisbloem- en macadamia olie. Vitamine E wordt ook wel de EHBO-vitamine genoemd: het werkt sterk kalmerend, versterkt de haarvaatjes (couperose), vermindert roodheid en ontstekingen (rosacea), helpt (acne)littekens sneller en mooier genezen, biedt bescherming tegen vrije radicalen (zon, roken) en het herstelt de huid barrière, wat een gevoelige huid en allerhande irritaties zoals eczeem helpt herstellen en voorkomen. Aangevuld met o.a. ceramiden, squalaan, hyaluronzuur en voedende oliën is dit hét serum voor aanpak van de vet-/vochtarme, gevoelige, ruwe, schilferige (eczeem)huid en alle andere vormen van huidirritatie en stress. Vitamin E Serum is ook perfect na microdermabrasie, microneedling of operaties om de huid te kalmeren, verzorgen en sneller en mooier helpen genezen.

 

Quantity

Slechts 1 resterend op voorraad

Extra informatie

GESCHIKT VOOR • Huidtype: alle huidtypen. In bijzonder de vet/vochtarme, gevoelige, verzwakte huid. • Huidconditie: bij een niet goed functionerende huidbarrière, alle vormen van irritatie, roodheid, couperose, rosacea, eczeem, dermatitis, littekens, perfect na microdermabrasie en peelings.

EIGENSCHAPPEN • Helend, herstellend antioxidant serum dat hydrateert, herstelt en het huideigen immuunsysteem een boost geeft. EHBO-serum voor de huid! • Antioxidant vitamine E repareert en voorkomt cel schade veroorzaakt door vrije radicalen en de schadelijke naweeën van blootstelling aan de zon. • Vermindert ontstekingen en ondersteunt het huideigen afweersysteem; versnelt de heling van littekens na bijv. acne, zonverbranding, insectenbeten en rosacea. • Ondersteunt en versterkt de barrièrefunctie; verbetertruwe, droge, schilferige en beschadigde huid • Verlicht roodheid, irritatie en andere ongemakken op de hypergevoelige huid •Gebruik na peelings, microdermabrasie of operaties (op gesloten wond).

GEBRUIK Ochtend en/of avond aanbrengen op een schone huid; laat goed intrekken voor dag-/nachtcrème aan te brengen. Kan worden aangebracht onder het Vitamin C Cherry Mask of een van de andere salon maskers voor een extra oplichtende, verhelderende werking.

BELANGRIJKSTE INGREDIENTEN • VITAMINE E (1%): dé vitamine voor alle vormen van huidirritatie en (over)gevoeligheid. Het werkt sterk kalmerend, vermindert roodheid, versnelt het genezingsproces van wondjes, zorgt voor mooiere littekens en helpt onnodig littekenweefsel voorkomen. Daarnaast heeft het een zeer sterk huidbarrière herstellende en versterkende werking; vitamine E is daarom de aangewezen vitamine om allerhande problemen als gevolg van een aangetaste huideigen afweer (gevoelige huid; ruwe, droge, schilferige huid, eczeem, dermatitis etc.) aan te pakken en voorkomen. Vitamine E werkt ook versterkend op de haarvaatjes en daarom essentieel om couperose te helpen aanpakken en verergering te voorkomen. Als antioxidant helpt het schade door vrije radicalen herstellen en voorkomen. • 1% CERAMIDE COMPLEX: het vet in onze hoornlaag bestaat grotendeels uit verschillende ceramiden. Zij vullen de ruimte tussen de cellen op en gaan zo verdamping van vocht en dus uitdroging tegen. Dit ceramide complex is verwant aan de ceramiden in de opperhuid en effectief bij het bestrijden en voorkomen van een droge huid. • HYALURONZUUR:trekt water aan en houdt dit vast; wat de huid meer volume geeft en hydrateert. Stimuleert de microcirculatie, absorptie van voedingsstoffen en helpt het metabolisme van de cellen in balans houden. • SQUALAAN: werkt als onze huideigen olie (talg): het voorkomt vochtverlies en houdt je huid zacht en soepel. Als antioxidant werkt het samen met andere antioxidanten om UV-schade te verminderen en beschermt het tegen lipidenperoxidatie. Hierbij verandert de samenstelling van de talg, wat kan leiden tot ontstekingen en in dat geval niet alleen aan het huidoppervlak maar ook tot in de poriën schade kan veroorzaken. • DRUIVENPITEXTRACT: repareert schade van vrije radicalen door UV en helpt de huid een optimaal hydratatielevel te behouden • MACADAMIA OLIE: krachtig olie die de huid helpt helen en beschermen. Wordt snel opgenomen en voorziet de huid van een anti-aging en hydraterende werking. • TEUNISBLOEM OLIE: rijk aan essentiële vetzuren die de huid zacht en soepel maken en de huid barrière helpen opbouwen.